Etusivu
Aiheet
Podcastit
Blogit
Lehdet
Tietoa meistä
Lisää
Kirjaudu
Etusivu
UusimmatUkrainan sotaIhmisetSelviytymistarinatViihdeTurvallisuusTasa-arvoOsallistuRistikotHoroskoopit
Aiheet
IlmiötIhmisetSelviytymistarinatViihdeTiede
KaikkiIhmisetIhmissuhteetYhteiskuntaTiedeLuontoKolumnitSelviytymistarinatViihdeJulkkiksetLisää
KaikkiKysy KiminkiseltäHyvinvointiLiikuntaTerveysTutkimusTuki- ja liikuntaelimetVerenpaineNiveletIhoApu-klinikkaLisää
KaikkiAutouutisetKoeajotAutovideotAuton huoltoAuton käyttöRenkaatAutojen viatAutoteollisuusLisää
KaikkiMusiikkiKirjallisuusTeatteriKuvataideTaideTanssiTapahtumatLisää
KaikkiMondo Top 50KotimaaLähimatkailuLuontomatkatAktiivilomaKaupunkilomatRantalomatMatkailmiötEurooppaVälimeriAasiaLisää
KaikkiHoroskoopitOsallistuRistikotPodcastitTelevisio ja elokuvatVideotLisää
Podcastit
KaikkiLohdullinen teoria elämästä8 oppituntia rohkeudestaEevan kirjaklubiApinalaatikkoDadpodiSalainen intohimoHannu-Pekka BjörkmanRuuhkassa
Blogit
Pimeyden professoriSanan voimallaUuninpankkopoika Saku Timonen
AamusivullinenAbdulkarimAnaloginen aivokylpyAntiaikalainenAnzion mukaanAsiaton lehdistökatsausAve MariaFestkustenKatsojaKoponenKuulokuviaLiekeissäMerkintöjäMinäKertojaMinnaSuvi AuvinenPuistojatkotPlainsongsRivien välistäSininen kirjahyllySomesotilasTASKUKAMERAMIESTrumpistanTutkitusti
Lehdet
ApuApu JunioriEevaImageMondoTuulilasiLue ja tilaa
Tietoa meistä
YhteystiedotTilaa uutiskirjeYrityksilleAsiakaspalveluLue ja tilaaEvästekäytännötKäyttöehdot

Ruoka

Image

Ruokakasvatusyhdistyksen toiminnanjohtaja Silja Varjonen: "Toivottavasti ei enää tulevaisuudessa edes puhuttaisi erityisistä kasvisruokapäivistä"

Suomalainen nauttii elämänsä aikana kolmetuhatta annosta kouluruokaa. Kasvisruokaan tottuu, kun sitä on joka päivä tarjolla, sanoo Ruukku ry:n toiminnanjohtaja Silja Varjonen.
1
0
Lihooko väistämättä, jos syö joka arkipäivä lounaalla jälkiruoan? Apu-klinikka vastaa
Apu
Antti Ketonen: ”Paellan salaisuus ovat sahrami ja kärsivällisyys”
Eeva
Kallion lukion rakastettu keittäjä Super-Marjo esiintyy abivideoilla ja saa kutsuja lakkiaisiin – "Kaikilla pitäisi olla oma Marjo"
Apu
Voiko mikroaaltouunin päivittäinen käyttö aiheuttaa terveyshaittoja? Entä miten mikrokuumennus vaikuttaa ruoan ravintoarvoihin? Apu-klinikka vastaa
Apu

Apu

Vissyssä on hiilihappoa, ja hapot ovat haitallisia hampaille – Pilaako kuplavesi siis purukaluston? Apu-klinikka vastaa

Kun viimeksi tilasimme ravintolassa kivennäisvettä, mieleen tuli kysymys: kuluttaako hiilihapotettu vesi hampaita? Olen ymmärtänyt, että hapot ovat haitaksi hammaskalustolle, mutta onko hapoissa eroja?
0
2

Apu

Huolestuttava arvio inflaation vaikutuksesta Suomessa: Kun hinnat nousevat, ruoka-apua ei välttämättä riitä kaikille tarvitseville

Ruoka-aputoimijat varoittavat, että hintojen noustessa ruoka-avun tarve kasvaa. Myös jaettavan ruoan määrä vähenee.

Apu

Onko peruna terveellistä vai pelkkää vatsantäytettä? Lihottaako pottujen popsiminen? Apu-klinikka vastaa

Perunaa syödään ­Suomessa paljon, mutta onko se ­terveellistä vai pelkkää vatsantäytettä? Vai peräti lihottavaa? Tästä tuntuu ­olevan monia mielipiteitä, ja esimerkiksi osa ihmisistä karttaa perunaa ­hiilihydraattien vuoksi. Mikä on totuus perunan ravintoarvoista?

Apu

Miksi joku pystyy olemaan syömättä pitkiä aikoja, mutta toiseen iskee nälkäkiukku? Onko syy verensokeri? Mikä on naisten ja miesten ero? Apu-klinikka vastaa

Olen huomannut, että jotkut syövät vain pari kertaa päivässä ilman mitään ongelmia. Minun taas on saatava ruokaa säännöllisin väliajoin, tai muuten nälkäkiukku iskee. On myös tuntuma, että harvoin syöminen olisi miehille helpompaa kuin naisille. ­Johtuuko tämä eroista verensokerin säätelyssä vai mistä on kyse?

Image

Ruokavaikuttaja Kim Mikkola: "Toivon, että pikkuhiljaa Suomesta tulisi aito palveluyhteiskunta, jossa ihmiset alkaisivat arvostaa omaa aikaa"

Ravintola Inarin tähtikokki Kim Mikkola kasvattaa parin vuoden ikäistä Kotkot-kanaketjua ruokalähettipalveluiden avulla. Suomi on pala palalta muuttumassa palvelukulttuuriksi, hän uskoo.
Haetaan lisää