Etusivu
Aiheet
Podcastit
Blogit
Lehdet
Tietoa meistä
Lisää
Etusivu
UusimmatIhmisetSelviytymistarinatViihdeTurvallisuusTasa-arvoOsallistuRistikotHoroskoopit
Aiheet
IlmiötIhmisetSelviytymistarinatViihdeTiede
KaikkiIhmisetIhmissuhteetYhteiskuntaTiedeLuontoKolumnitSelviytymistarinatViihdeJulkkiksetLisää
KaikkiKysy KiminkiseltäHyvinvointiLiikuntaTerveysTutkimusTuki- ja liikuntaelimetVerenpaineNiveletIhoApu-klinikkaLisää
KaikkiAutouutisetKoeajotAutovideotAuton huoltoAuton käyttöRenkaatAutojen viatAutoteollisuusLisää
KaikkiMusiikkiKirjallisuusTeatteriKuvataideTaideTanssiTapahtumatLisää
KaikkiMondo Top 50KotimaaLähimatkailuLuontomatkatAktiivilomaKaupunkilomatRantalomatMatkailmiötEurooppaVälimeriAasiaLisää
KaikkiHoroskoopitOsallistuRistikotPodcastitTelevisio ja elokuvatVideotLisää
KaikkiRuuhkassaApinalaatikkoSalainen intohimoVerivelkaHannu-Pekka BjörkmanDadpodi
Blogit
Pimeyden professoriSanan voimallaUuninpankkopoika Saku Timonen
AamusivullinenAbdulkarimAnaloginen aivokylpyAntiaikalainenAnzion mukaanAsiaton lehdistökatsausAve MariaFestkustenKatsojaKoponenKuulokuviaLiekeissäMerkintöjäMinäKertojaMinnaSuvi AuvinenPuistojatkotPlainsongsRivien välistäSininen kirjahyllySomesotilasTASKUKAMERAMIESTrumpistanTutkitusti
Naiselo 45+
Lehdet
ApuApu JunioriEevaImageMondoTuulilasiLue ja tilaa
Tietoa meistä
YhteystiedotTilaa uutiskirjeYrityksilleAsiakaspalveluLue ja tilaaEvästekäytännötKäyttöehdot

Ruoka

Apu

Suomen kotitaloudet heittävät roskikseen 7 800 rekka-autollista ruokaa joka vuosi – Näin paljon se maksaa

Luonnonvarakeskuksen tutkimuksen mukaan suomalainen menettää keskimäärin 125 euroa vuodessa ruoka­hävikkiin.
Nostalgian nälkään: Kaikki muistavat Rosso-ravintolat, mutta mitä ne kertovat nyky-Suomesta?
Image
Viini maistuu paremmalta, jos sen uskoo olevan kallista – Ilmiö on todistettu magneettikuvauksella
Apu
Venla Rossin ruokakolumni & resepti: Ex-eksoottinen herkku
Image
Eva Wuite ja maailman paras pataruoka: Näin syntyy indonesialainen rendang-lihapata
Eeva
Blogi

Naiselo 45+

Pääsiäiseksi yrteiltä ja valkosipulilta tuoksuvat karitsan kyljykset

Pääsiäisen juhlava karitsa-ateria syntyy karitsan kareesta leikatuilla karitsan kyljyksillä, jotka valmistuvat muutamassa minuutissa. Kruunaa karitsan kyljykset italialaisittain ihanalla gremolatalla. Todella maukkaat lisäkkeet tekeytyvät yhtä aikaa uunissa. Aloita aterian valmistelu
3
1

Apu

Kannattaisiko syödä yksinkertaisemmin? Apu-klinikka vastaa

Onko joitain ruoka-aineita, joita ei kannattaisi syödä samaan aikaan? Nykyruoissa on usein todella paljon erilaisia ainesosia, mutta onko sellainen hyväksi? Jotkin ruoka-aineethan vaikuttavat ainakin vitamiinien ja hivenaineiden imeytymiseen. Takavuosien muotidieetissä ei taas syöty hiilihydraatteja samaan aikaan rasvan ja proteiinin kanssa. Kannattaisiko meidän syödä yksinkertaisemmin?
Blogi

Naiselo 45+

Nyhtöpulla on herkku

Koronan aikana olen leiponut enemmän kuin vuosiin. Nyhtöpulla on yksi suosikkireseptini, jonka ”löysin” viime vuonna. Nyhtöpulla on helppo tehdä. Se pysyy herkullisena pitkään (jos sitä ei ole syöty sitä ennen). Tässä reseptini. Tarvitset taikinaan varten 2,5 dl maitoa 25 g
4
3

Image

Ruokakolumni & resepti: Tee se itse

Suomi on poikkeus teen maailmankartalla, kirjoittaa Venla Rossi.
Blogi

Naiselo 45+

Pizzaraati: Mikä on paras pakastepizza?

5-henkinen pizzaraati kokoontui maistelemaan tätä italialaista herkkua tavoitteena löytää paras pakastepizza. Lue, mikä pakastepizza oli raatilaisten mieleen. Raatilaisista kaksi syö pakastepizzoja säännöllisesti, kaksi silloin tällöin ja yksi oli pakastepizzojen suhteen noviisi. 1.
5
0
Haetaan lisää