Mondo
Mondo auttaa tekemään matkastasi paremman. Saat käyttöösi testatut ja sinulle valikoidut vinkit, joiden avulla säästät aikaa matkan suunnittelussa ja koet parhaat paikalliset elämykset reissussa.
4.4

Mondo on kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvä asiantunteva, innostava, kaunis ja monipuolinen matkailun erikoislehti. Mondon laatu syntyy hyvin kirjoitetuista jutuista, upeasta visuaalisuudesta ja korkeatasoisista kuvista. Mondon juttuihin voi aina luottaa, sillä kaikki kirjoittajat tuntevat kohteensa hyvin, osa jopa asuu niissä. Mondon avulla voi kokea paikat, joita paikallisetkin rakastavat ja joista puhutaan juuri nyt.

Mondo puhuu vastuullisen matkailun puolesta. Uudistuneessa lehdessä on entistä enemmän kotimaan kohteita, lähimatkailua ja lennottomia lomia. Mondossa ilmestyy myös Vastuullinen matkailija -kolumni, jota kirjoittaa ahkera reissaaja, kirjailija Ville-Juhani Sutinen.

Mondo antaa lukijalleen luotettavaa tietoa, uusia ideoita ja inspiraatiota matkustamiseen. Mondo sytyttää matkakuumeen ja kertoo, mihin kannattaa mennä ja mitä kokea. Lehti tarjoaa myös ihania elämyksiä ja unelmien nojatuolimatkoja. Mondo on lehti, joka säästetään ja laitetaan kodissa esille.

Päätoimittaja: Iina Artima-Kyrki

etunimi.sukunimi@a-lehdet.fi

Juttuehdotukset: mondo@a-lehdet.fi

Voit tilata Mondon täältä.

Parhaat reissukuvat Instagramissa – Tägää omasi!
Sisältöä ei voida näyttää
Valitsemasi suostumukset estävät tämän sisällön näyttämisen. Muokkaa asetuksia evästeasetuksissa.
Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.