Tuulilasi
Tuulilasi on autolehtien ykkönen. Testaamme ja vertailemme. Koeajamme kaikki uudet autot. Suomessa tehty. Suomalaisille.
4.5

Tuulilasi on jokaisen autoilevan suomalaisen asialla. Autotestit ja autovertailut kuuluvat DNA:mme ytimeen: testaamme ja vertailemme lähes 200 uutta autoa vuosittain. Rengastestejä teemme kahdesti vuodessa. Talvirenkaat syksyllä, sekä kitkat että nastat, ja kesärenkaat keväällä.

Koeajamme kaikki uudet automallit: Toyota, Skoda, Volkswagen, Volvo, Ford, Kia, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, BMW, Audi, Hyundai, Peugeot, Seat, Mitsubishi, Renault, Citroen, Mazda, Honda, Suzuki, Dacia, Subaru, Tesla, Lexus, Land Rover, Jaguar, Mini, Porsche, Fiat… vain muutamia mainitaksemme!

Ymmärrämme suomalaisen autoilijan tarpeita ja tiedämme että hinta ja väliraha merkitsevät autokaupassa aina. Polttoaineen kulutus on myös tärkeä asia.

Tuulilasin on autoilun muutoksen ytimessä. Sähköauto, lataushybridi, perinteinen hybridi, kaasuauto, biokaasu, etanoli – kaikki käyttövoimat ovat meille tuttuja. Sekä vanhat tutut bensiini ja diesel, kuinkas muuten!

Uudet autot täyttävät valtaosan Tuulilasin sivuista, mutta käytetyt autot ja klassikkoautot ovat meille myös tärkeitä. Annamme lisäksi käytännön vinkkejä tee-se-itse -miehille ja -naisille.

Päätoimittaja: Olli Koivusalo

etunimi.sukunimi@tuulilasi.fi

Voit tilata Tuulilasin täältä.

Seuraa meitä:
Uusimmat