Matkailmiöt
Miten voi säästää lentohinnoissa? Mitkä ovat kiinnostavimmat trendit? Selvitämme matkailun ilmiöt puolestasi.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Kerromme, miten voit tehdä ennen matkaa ja matkallasi fiksuja, aikaa ja rahaa, säästäviä valintoja ilman, että tingit matkan elämyksistä. Miten voit esimerkiksi löytää hyviä lentotarjouksia? Tai miten maailmanympärimatka kannattaa suunnitella, jotta saat siitä eniten irti ja myös säästät turhissa kuluissa? Tai miten voit vuokrata talon Euroopasta?

Myös ympäristövalinnat ovat tärkeä osa matkailua. Kerromme muun muassa miten voit majoittua matkallasi ekologisemmin. Matkailijan oikeudet, kuten uusi valmismatkalaki ja sen vaikutukset matkailijaan, on sekin tärkeä aihealue.

Selvitämme puolestasi myös kiinnostavimmat uudet matkailuilmiöt, jotka muuttavat tapaamme reissata. Osa innostavista visioista ulottuu pitkälle tulevaisuuteen. Otimme esimerkiksi selvää, miten matkustamme sadan vuoden päästä.

Sinua palvelee myös Mondon matka-asiantuntija Concierge, joka selvittää puolestasi, mitä tapahtuu esimerkiksi silloin, jos salama iskee koneeseen, tai mitä tarkoittaa on koneen kuulutuksista tuttu cross-check.

Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.