Pohjois-Amerikka
Täältä saat parhaat vinkit Pohjois-Amerikan hittikohteisiin, kuten Yhdysvaltoihin ja Meksikoon.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

New York, New York, New York. Suomalaisten Pohjois-Amerikan suosikkikaupungin tuntevat kaikki. Manhattanin ikoninen skyline, kaupungin huippuravintolat, meganähtävyydet, nousevat kaupunginosat, uskomattomat vintagekaupat, siirtolaishistoria… Pohjois-Amerikan ykköskaupungista löytyy koko maailma. New Yorkin ainoa huono puoli on oikeastaan sen kalleus, mutta ei hätää, olemme etsineet sinulle myös budjettivinkit New Yorkiin.

Pohjois-Amerikasta löytyy toki paljon muutakin. Yhdysvalloista esimerkiksi musiikin kiehtova New Orleans, unelmasaari Havaiji tai länsirannikon huippukaupunki San Francisco, jonne kysyimme vinkit kaupungissa asuvalta suunnittelijalta. Pohjois-Amerikkaan kuuluu myös esimerkiksi lomasuosikki Meksiko, jonka rantakohteeseen Puerto Vallartaan kävimme tutustumassa. Rauhallista saarilomaa etsivälle sopiva valinta saattaa olla kaunis Holboxin saari.

Myös Kuuba on alati kiehtova Pohjois-Amerikan kohde. Yksi hyvä syy matkustaa sinne on tanssi. Etsimme Havannan parhaat salsaklubit ja hyvät salsakoulut, joiden avulla pääsee uuden harrastuksen alkuun tai voi syventää vanhoja taitojaan.

Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.