Pohjois-Amerikka

Täältä saat parhaat vinkit Pohjois-Amerikan hittikohteisiin, kuten Yhdysvaltoihin ja Meksikoon.

New York, New York, New York. Suomalaisten Pohjois-Amerikan suosikkikaupungin tuntevat kaikki. Manhattanin ikoninen skyline, kaupungin huippuravintolat, meganähtävyydet, nousevat kaupunginosat, uskomattomat vintagekaupat, siirtolaishistoria… Pohjois-Amerikan ykköskaupungista löytyy koko maailma. New Yorkin ainoa huono puoli on oikeastaan sen kalleus, mutta ei hätää, olemme etsineet sinulle myös budjettivinkit New Yorkiin.

Pohjois-Amerikasta löytyy toki paljon muutakin. Yhdysvalloista esimerkiksi musiikin kiehtova New Orleans, unelmasaari Havaiji tai länsirannikon huippukaupunki San Francisco, jonne kysyimme vinkit kaupungissa asuvalta suunnittelijalta. Pohjois-Amerikkaan kuuluu myös esimerkiksi lomasuosikki Meksiko, jonka rantakohteeseen Puerto Vallartaan kävimme tutustumassa. Rauhallista saarilomaa etsivälle sopiva valinta saattaa olla kaunis Holboxin saari.

Myös Kuuba on alati kiehtova Pohjois-Amerikan kohde. Yksi hyvä syy matkustaa sinne on tanssi. Etsimme Havannan parhaat salsaklubit ja hyvät salsakoulut, joiden avulla pääsee uuden harrastuksen alkuun tai voi syventää vanhoja taitojaan.