Aasia
Mitä Aasiassa kannattaa kokea? Kerromme parhaat matkavinkit Aasian kaupunkeihin ja rantakohteisiin.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Uusimmat

Aasian valtavasta koosta kertoo se, että mantereelta löytyvät niin Jordanian maaginen Petra kuin maailman suurimmat metropolit Tokio ja Shanghai sekä esimerkiksi Thaimaan ja Indonesian paratiisisaaret. Unohtamatta tietenkään Aasian monikulttuurista Intiaa, joka on kooltaan kuin manner itsessään.

Onkin selvää, että Aasiassa lomailija voi viettää juuri sellaisen loman kuin haluaa. Jos olet menossa Tokioon, nappaa tästä mukaan paikallisten suositukset kaupunkiin. Ja kun kerran kyseessä on Aasian, ja koko maailman, parhaana pidetty ruokakaupunki, on tietysti olennaista tietää, missä Tokiossa kannattaa syödä. Kenties tunnetuin - ja vaarallisin - herkku kaikista on tietenkin pallokala. Kävimme syömässä - ja selvisimme hengissä.

Jos suunnittelet lomaa Aasian suosikkisaarelle Balille, mutta mietit, onko saari jo liiankin suosittu, lue juttumme Balista. Tai joko tiedät Balin viereiset reppureissaajien Gilisaaret? Niidenkin suosio on kasvussa Aasian-matkaajien keskuudessa. Singapore puolestaan on Aasian suuri hubi, mutta myös itsessään kiinnostava kohde.

Niin ikään Aasiaan kuuluvasta Dubaista on lyhyessä ajassa tullut aurinkolomien suosikki.

Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.