Sanna Marin
Kuka on Sanna Marin? Suomalainen poliitikko, Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen (SDP) puheenjohtaja, kansanedustaja ja pääministeri. Kotoisin Pirkkalasta. Asuu Helsingissä.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Uusimmat

Sanna Marin on maailman nuorin pääministeri, pandemia-ajan kriisijohtaja ja sosialidemokraatti, jonka esiintyminen valtiovierailulla Ruotsissa sai nahkatakkien myynnin räjähtämään.

Marin puhuu Ukrainan sodasta, Suomen Venäjä-suhteista ja turvallisuudesta sekä kansainvälisestä politiikasta ja Nato-jäsenyyden hakemisesta suoraan ja kiertelemättä.

Marin herättää keskustelua siitä, miten ministerin on soveliasta esiintyä, mitä poliitikoista saa sanoa julkisesti ja missä kulkee yksityisyyden raja. Hän lenkkeilee, tapaa kavereitaan, vien tyttärensä leikkipuistoon ja julkaisee leuanvetovideon, joka saa Suomen tiedotusvälineet pohtimaan, kuinka kova on ministerin kunto.

Sanna Marin on poliitikko, puoliso, tyyli-ikoni, vaikuttaja, äiti, päättäjä, tytär, entinen kaupan kassa, ystävä, liikunnan harrastaja, musadiggari, työkaveri ja paljon muuta.

Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.