Eurooppa
Ihana Eurooppa! Poimi uudet ja hyödylliset vinkit Euroopan ihaniin kaupunkeihin ja kiehtoviin löytöihin.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Uusimmat

Mitkä ovat Euroopan suosikkikohteita nyt? Nousussa ovat Euroopan kohteista esimerkiksi Portugali ja sen pääkaupunki Lissabon sekä Kroatia ja sen upeat rantakohteet sekä saaret. Klassikoista ohittamattomia Euroopassa ovat tietysti Välimeren suosikkialueet, kuten Italia, Kreikka ja Espanja, sekä Euroopan suurkaupungit Lontoosta Pariisiin ja Berliinistä Kööpenhaminaan. Näistä kohteista etsimme ja kerromme aina uudet, kiinnostavat osoitteet. Esimerkiksi sen, mistä löytyvät Pariisin parhaat ravintolat huippunähtävyyksien läheltä (ja näin vältät turistirysät) tai asiantuntijan vinkit siihen, miten rakennat täydellisen viikonloppuloman Kööpenhaminassa.

Kerromme Euroopan kaikista kolkista. Kierrämme Euroopan luontokohteita, kuten Pyreneitä, Islantia tai Game of Thronesin maisemia Irlannissa. Etsimme Euroopan idyllisiä reittejä, kuten Prosecco-reitti Italiassa tai junareitti Balkanilla, sekä pieniä, somia kyliä ja alueita koluttavaksi. Joko olet kuullut Italian Umbriasta - jota kutsutaan myös uudeksi Toscanaksi - tai Muhun hevossaaresta Virossa? Uusi lomaidea voi löytyä myös tutusta kohteesta. Tiesitkö, että esimerkiksi Venetsia on monien mielestä parhaimmillaan talvella, kun turistivirrat ovat tauonneet?

Seikkailijan kannattaa suunnata esimerkiksi Euroopan viimeisille vielä tuntemattomille seuduille, joita löytyy esimerkiksi Romanian Transilvaniasta. Ja uusia rantakohteita etsivä voi löytää suosikkinsa vaikkapa Albaniasta, missä Välimeren rantamatkailu on vasta aluillaan.

Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.