Fiat
Fiat on lyhenne sanoista Fabbrica Italiana Automobili Torino, suomeksi italialainen Torinon autotehdas. Fiat on myös latinaa, merkitykseltään tulkoon.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Fiat on italialainen automerkki, jolla on pitkät perinteet ja vahva asema kansainvälisillä automarkkinoilla. Merkin historia juontaa juurensa vuoteen 1899, ja siitä lähtien Fiat on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä autoistaan. Yhtiö on luonut monia ikonisia malleja, jotka ovat jättäneet jälkensä automaailmaan.

Tuulilasin Fiat-sivulta löydät tuoreimmat autouutiset, jotka käsittelevät Fiatin uusimpia malleja, teknisiä innovaatioita ja tulevia lanseerauksia. Olitpa sitten kiinnostunut urheilullisista Fiat 500 -malleista, perheautoista tai maastoautoista, meillä on kattava valikoima artikkeleita, jotka pitävät sinut ajan tasalla Fiatin tarjoamista vaihtoehdoista.

Lisäksi tarjoamme kattavia koeajoja, joissa pureudumme Fiatin eri malleihin ja arvioimme niiden suorituskykyä, sisätiloja, teknisiä ominaisuuksia ja muita tärkeitä tekijöitä. Koeajot auttavat sinua saamaan paremman käsityksen siitä, millaisia kokemuksia Fiatin autot tarjoavat ja auttavat sinua tekemään informoituja päätöksiä oman autonvalintasi suhteen.

Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo