Kuninkaalliset

Mitä kuuluu Ruotsin kuningatar Silvialle? Miten prinssi William ja herttuatar Catherine tapasivat? Entä mitä tapahtuu Espanjan kuningashuoneessa?

Ruotsin kuningatar Silvia on aina ollut suomalaisten suosikki, siksi huoli hänen terveydestään koskettaa myös meitä. Vuosiin on mahtunut paljon. Taannoinen kohukirja paljasti puolison, kuningas Kaarle Kustaan, toilaillut Tukholman yössä, mutta myös onnellisia tapahtumia on riittänyt. Niihin lukeutuu prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian rakkaus.

Kuninkaallisista ei voi puhua mainitsematta Ison-Britannian kuningatar Elisabetiä. Vaikka moni asia on koetellut monarkiaa, suurimmat uhat ovat tulleet perheen sisältä.

Helppoa ei ole Espanjan entisellä kuningattarella Sofíallakaan, sillä aviomies Juan Carlos on nöyryyttänyt häntä jo vuosien ajan. Monarkian ja maan pelastaminen jääkin hänen poikansa kuningas Felipen harteille.

Myös Tanskan kuningatar Margareetan elämässä on riittänyt surua ja onnenhetkiä. Aviomies prinssi Henrik oli elämänsä loppuvuosina uutissa pääasiassa ikävien asioiden tiimoilta.