Australia ja Oseania
Mitkä ovat Australian, Uuden-Seelannin ja lähialueiden ihanimmat löydöt? Ota vinkkimme talteen.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Australia ja Oseania pitää sisällään lukemattomia kiehtovia kohteita ja suuria elämyksiä - sekä tietysti pienen pieniä saaria Tyynellämerellä. Australia - siis manner jo itsessään - on vielä kesyttämättömän luonnon ja valtavien etäisyyksien maa. Sen luontokohteet saavat huokailemaan kauneutensa edessä. Australian tunnetuin luontonähtävyys on yli 2000 kilometriä pitkä Iso valliriutta, joka on myös maailman suurin koralliriutta.

Pohjois-Australian tähtiä ovat Uluru-Kata Tjutan kansallispuisto sekä Daintreen sademetsä. Whitsundaysin saaristo on kuin paratiisisaaren oppikirjasta, ja Australian etelärannikolta löytyy eräs maailman hienoimmista maisemareiteistä autoilijalle: Great Ocean Road. Australian kaupungeista Sydney ja Melbourne ovat maailmanluokassa niin ravintoloiltaan, taide-elämyksiltään kuin nähtävyyksiltäänkin.

Australia ja Oseania käsittää myös Uuden-Seelannin, jota moni pitää maailman kauneimpana maana, ja siellä kannattaa ehdottomasti lähteä seikkailemaan roadtripille. Saariryhmistä myös Melanesia, Mikronesia ja Polynesia kuuluvat Oseaniaan. Melanesian tunnetuimpia matkailukohteita on Fidžin saari.

Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.