Maistele MasterChef-makuja Australiassa
Matkailu
Maistele MasterChef-makuja Australiassa
Näissä ravintoloissa voit herkutella suosikkisarjan osallistujien ja tuomarien ruuilla.
Julkaistu 25.8.2019
Mondo

Masterchef-kokkiohjelman versioista australialainen on koukuttavin – ja suosittu ympäri maailman. Aussien amatöörikokit ovat hämmentävän taitavia: he kantavat tuomareiden eteen niin italialaisen mummin reseptillä pyöräytettyjä gnoccheja kuin ilmassa leijuvia jäätelötötteröitä. Ohjelman entisten kisaajien, tuomareiden ja mentorikokkien ravintoloita löytyy ympäri Australiaa. Tässä niistä neljä.

1. Hellenic Republic

”Makua, makua, makua!” vaatii tuomari George Calombaris ohjelmassa. Sitä on luvassa myös hänen kreikkalaisessa ravintolassaan. Tilaa ainakin taivaallinen taramosalata sekä kurkusta, seesaminsiemenistä, mintusta ja fetasta tehty aggouri-salaatti. Ravintolalla on Melbournessa neljä toimipistettä.

2. Koi Dessert Bar

Seitsemännellä kaudella kisannut Reynold Poernomo pitää Sydneyssä jälkiruokabaaria. Leivosvitriinistä löytyy raikkaita makuja, kuten yuzua, bergamottia ja kumkvattia. Tosifani jää tiskille notkumaan, sillä Poernomo on usein itse paikalla.

Reynold Poernomo kisasi seitsemännellä kaudella ja pitää nyt jälkiruokabaaria. Kuva: Gunata Production.

3. Benny Burger

Kilpailijoiden mentori Shannon Bennett luotsaa Melbournessa huippuravintola Vue de mondea. Jos matkakassa ei riitä sinne, kokeile hänen luomuraaka-aineita käyttävää hampurilaisravintolaansa samassa kaupungissa. Punajuuri tekee kasvispurilaisesta mehevän, ja juustohampurilaisen wagyu-pihvi on keskivertoa parempi.

4. Sum Yung Guys

Matt Sinclair tuli kahdeksannella tuotantokaudella toiseksi. Nyt hän pyörittää suosittua aasialaista fuusioravintolaa Brisbanen seudulla. Jaettavissa annoksissa näkyy, että Sinclair on opintomatkansa Kaakkois-Aasiaan tehnyt.

Kommentoi »