Ota tuolista tukea jumppahetkeen – Tehokas treeni tuo nopeasti tuloksia
Jumppa
Ota tuolista tukea jumppahetkeen – Tehokas treeni tuo nopeasti tuloksia
Tuolijumppa vahvistaa tehokkaasti koko vartalon lihaksia – ja onnistuu melkein missä tahansa. Tarvitset vain tukevan tuolin ja pienen painon, kuten vesipullon. Kun teet harjoituksen 2–3 kertaa viikossa, saat tuloksia jo muutamassa viikossa.
Julkaistu 5.3.2023
Apu Terveys

1. Jalat vahvoiksi

Asetu tuolin eteen seisomaan ja laskeudu alas koskettaen kevyesti tuoliin. Ponkaise terävästi takaisin seisomaan. Pidä polvet ja varpaat samassa linjassa. Liike vahvistaa reisilihaksia ja pakaroita. Toista 10 kertaa ja tee 2–3 sarjaa.

2. Ojentajat kuntoon

Aseta kädet tuolin reunalle ja jalat 90 asteen kulmaan. Laskeudu alaspäin koukistamalla kyynärpäitä ja nosta itsesi takaisin alkuasentoon. Liike vahvistaa käden ojentajia ja hartiaseudun lihaksia. Toista 10 kertaa ja tee 2–3 sarjaa.

3. Kyljet auki

Asetu tuolille istumaan. Ota toiseen käteen jokin paino, esimerkiksi vesipullo. Laita toinen käsi niskan taakse, kallista painon puoleiselle sivulle ja nouse alkuasentoon. Pidä hyvä ryhti ja katso, että liike on suoraan sivulle. Liike vahvistaa ja avaa kylkiä. Toista liike 10 kertaa ja tee molemmille puolille 2–3 kertaa.

4. Voimaa vatsaan

Asetu tuolille istumaan. Pidä hyvä ryhti ja vatsa tiukkana. Vie vastakkainen kyynärpää ja polvi yhteen. Voit vaikeuttaa liikettä niin, että pidät sen aikana myös toisen jalan ilmassa. Liike vahvistaa suoria ja vinoja vatsalihaksia. Tee 10 toistoa ja molemmille puolille 2–3 kertaa.

Vinkki

Tee liikkeet rauhallisesti ja hyvässä ryhdissä. muista hengittää, kun teet liikkeitä.

Kommentoi »