Supernanny Pia Penttala pudotti 30 kiloa: "Syön nykyään viisi kertaa päivässä pieniä määriä – kroppa oppii uuden tavan kuluttaa"
Puheenaiheet
Supernanny Pia Penttala pudotti 30 kiloa: "Syön nykyään viisi kertaa päivässä pieniä määriä – kroppa oppii uuden tavan kuluttaa"
Vuosi sitten laihdutusleikkauksessa käynyt Pia Penttala pokkasi parhaan lifestyle-ohjelman Kultaisen Venlan ja kertoi Avulle uudesta elämäntavastaan.
1Kommenttia
Julkaistu 14.6.2021
Apu

Supernanny Suomi -ohjelmasta tuttu Pia Penttala kävi vuosi sitten laihdutusleikkauksessa.

– Kroppa alkaa vähitellen tuntua omalta, tämä on ollut kärsivällisyyttä vaativa projekti. Tällainen itsensähoitomuoto ei ole oikotie onneen, vaan vaatii tosi paljon tekemistä, Penttala kertoi Kultainen Venla -gaalassa, josta hän pokkasi parhaan lifestyle-ohjelman pystin.

Penttala on aina liikkunut monipuolisesti ja syönyt oikein, mutta kevyempi paino on vienyt mukaan esimerkiksi verenpainetaudin.

– Olo on paljon parempi ja jaksan tehdä asioita eri tavalla.

Säännöllinen ruokarytmi

Yhteensä Penttala on laihtunut nyt 30 kiloa.

– Kaikkea voi edelleen syödä, nyt lähinnä opettelen säännöllistä ruokarytmiä. Enää en laita neljältä päivällä kahvikuppia huulille ja huomaa, että muuta en vielä olekaan syönyt kuin aamulla hammasharjaa. Nykyään syön viisi kertaa päivässä pieniä määriä eli kroppa oppii uuden tavan kuluttaa.

Penttalan mielestä ihmisen kroppa on vallan kiehtova tietokone.

– Että sitä voi koodata ja buutata ja pistää uudelleen käyntiin. Se vain vaatii tosi paljon opettelemista, ei pelkkä leikkaus sitä tee.

Päivitetty 14.6. – Ilmestynyt 2.6.2021

1 kommentti