Päivän Apu 20.4.2019: Mietityttääkö joku sähköautoissa? Tässä tuoreimmat uutiset aiheesta
Autot ja liikenne
Päivän Apu 20.4.2019: Mietityttääkö joku sähköautoissa? Tässä tuoreimmat uutiset aiheesta
Sähköautouutisia riittää. Kokosimme yhteen niistä viimeaikojen kiinnostavimmat.
Julkaistu 20.4.2019
Tuulilasi

Kia e-Niro on saatavana neljänä eri varustetasona: LX, EX, Business Premium ja Business Luxury. Jo LX-tason varusteluun kuuluvat muun muassa: mukautuva vakionopeudensäädin pysäytystoiminnolla, automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijan tunnistuksella, aktiivinen kaistavahti, kuljettajan vireystilan valvonta, korkeajänniteakun lämmitysjärjestelmä, jarrutusenergian talteenoton säätimet, ilmalämpöpumppu ja kaukovaloautomatiikka.

Teslan Model 3:sta tuli jo ensimmäisen myyntikuukautensa aikana Euroopassa myydyin premium-luokan sedan. Model 3:a myytiin helmikuussa Euroopassa JATO Dynamicsin tilastojen mukaan 3630 kappaletta, kun esimerkiksi Mercedeksen C-sarjaa 3420, Audin A4:ää 1710 ja BMW:n 3-sarjaa 1700 kappaletta.

Volkswagen on vahvistanut tekevänsä täyssähköisen SUV:n, joka perustuu sunnuntaina Shanghaissa esiteltyyn I.D. Roomzz-konseptiautoon. Tuotantoversioon tulee kolme penkkiriviä ja seitsemän istuinpaikkaa. Volkswagenin tiedotteen mukaan se lanseerataan ensin Kiinassa vuonna 2021.

Volvoon ja Daimleriin rajusti sijoittanut kiinalainen Geely on lanseerannut uuden sähköautobrändin Geometryn.

Renault-Nissanin luksusautobrändi Infiniti on julkistanut ensimmäiset kuvat uudesta Qs Inspiration-konseptisedanistaan. Kuvat kertovat hyvin pitkälle, millainen tuleva täyssähköinen tuotantoauto on.

CNBC:n mukaan Tesla julkaisee tällä viikolla autoihinsa uuden toiminnon, joka kuulostaa liiankin hyvältä ollakseen totta – etenkin niille, jotka unohtavat marketissa käydessään, mihin parkkeerasivat autonsa.

Fisker on julkistanut tiiserikuvan tulevasta verrattain edullisesta sähköautostaan. Crossoverin on tarkoitus tulla markkinoille vuonna 2021.

Löydät kaikki sähköautoihin liittyvät Tuulilasin artikkelit täältä: Sähköautot

Päivän Apu on juttupaketti, joka pureutuu ajankohtaiseen aiheeseen ja sen taustoihin päivittäin. Lauantaisin vuorossa ovat autot.

Kommentoi »