Mondo

Mondo-lehti julkaisee äänimatkan maailman ympäri! Kierrä eri maissa huippukirjoittajien kanssa

Mondo-lehti julkaisee äänimatkan maailman ympäri! Kierrä eri maissa huippukirjoittajien kanssa
A-lehdet on tuottanut uudenlaisen äänikirjan ja podcastin yhdistelmän: äänimatkan maailman ympäri! Voit kuunnella hienoja matkakokemuksia sisältävän äänimatkan Storytel-palvelussa.
Julkaistu: 1.12.2021

Mondo-lehti julkaisee äänimatkan! Mondon matka ­maailman ympäri on A-lehtien tuottama uudenlainen matkailijan kokemuksia ja luettua kerrontaa yhdistävä teos, joka vie kuulijansa niin ­Havannaan, ­Huippuvuorille, Venetsiaan kuin Afrikan maihin. Matkalla koetaan monenlaisia kaupunkikohteita, luontoelämyksiä ja todellisia kerran elämässä -elämyksiä eri puolilta maailmaa.

Näyttelijä Vuokko Hovatta on lukenut audiomatkaksi Mondon parhaita juttuja vuosien varrelta. Mieleenpainuviin matkoihin pohjaavia kertomuksia ovat kirjoittaneet niin tunnetut kirjailijat kuten Juha Itkonen, Tomi Kontio ja Rosa Liksom, kuin monet kokeneet toimittaja-kirjailijat, kuten Taina Tervonen, Antti Helin, Heidi Kalmari, Meri Valkama ja Pekka Hiltunen.

Mukana jutuissa ovat esimerkiksi talvinen käynti Venetsiassa, kiehtova Death Valleyn aavikko Yhdysvalloissa, Alaskan huikeat maisemat sekä safari Botswanassa.

Matkakumppanina äänimatkalla kertomassa omista seikkailuistaan maailmalla on kirjailija ­Ville-Juhani Sutinen, joka sai Mondon palkinnon vuoden 2021 parhaasta matkakirjasta.

Kuuden tunnin äänimatka on elämyksellinen podcastin ja äänikirjan yhdistelmä, jonka on ohjannut Sami Kuusela. Se on julkaistu Storytel-palvelussa.

Storytel tarjoaa äänimatkan julkaisun kunniaksi Mondon lukijoille ja matkailun ystäville ilmaisen 30 päivän kokeilun palveluunsa. Äänimatka kannattaakin aloittaa tästä osoitteesta: apu.fi/maailmanympari

Mondon äänimatka löytyy Storytelin palvelusta täältä.

Lisää tietoa tästä longpodiksi kutsutusta ääniteoksesta löytyy myös täältä.

Kommentoi »