Millainen auto on paras Suomen talveen? Toyota Land Cruiser, Chevrolet Blazer vai Patria AMV? Valitse minkä haluat, mutta se paras vaihtoehto löytyy tältä listalta
Talviauto x 10
Millainen auto on paras Suomen talveen? Toyota Land Cruiser, Chevrolet Blazer vai Patria AMV? Valitse minkä haluat, mutta se paras vaihtoehto löytyy tältä listalta
Talvi on jo ovella. Jos lumikelillä pitää päästä liikkumaan ketterästi paikasta A paikkaan B, kannattaa valita kunnollinen auto.
12.11.2023
 |
Tuulilasi

1. Porsche 911

Porsche 911. Kun moottori on taka-akselin takana, vetävillä pyörillä on takuupito.

2. Saab 96

Saab 96. Isopyöräinen ja etuvetoinen puukenkä-Saab etenee hangessa kuin ummenajokas. Tehtiin aikanaan myös Uudessakaupungissa. Mainittu ummenajokas taas oli ranualaisen keksijän ja poromiehen Matti Lohen vuonna 1926 rakentama moottorikelkan tapainen kulkuneuvo.

3. Jeep

Jeep. Alkuperäinen sota-Jeep on hiukan karu peli talvikeleillä, mutta kun vetäisee pilkkihaalarin päälle, niin johan alkaa meno maistua.

4. Mitsubishi Pajero

Mitsubishi Pajero. Japanilainen ikoni, jonka maine etevänä maasturina on kaikkien alan harrastajien tiedossa. Todella kova luu.

5. Mercedes-Benz G-Wagen

Mercedes-Benz G-Wagen. Jo normaali G on soiva peli missä vaan olosuhteissa, mutta pieni korotus parantaa tietysti etenemiskykyä.

6. Audi Quattro

Audi Quattro. Neliveto ja viisipyttyinen turbo-kone on lyömätön yhdistelmä. Sutii mutta ei pysähdy.

7. Range Rover

Range Rover. Alkuperäismallin Range on teollisen muotoilun merkkiteos. Keulalla murisee veekasi.

8. Patria AMV

Patria AMV. Kun haluaa liikkua vähän syvemmässä hangessa, kannattaa hankkia sotakone.

9. Chevrolet Blazer

Chevrolet Blazer. Iso Chevy painii samassa raskaassa sarjassa kuin Toyota Land Cruiser.

10. Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser. Jos pitää nimetä niin sanotusti pomminvarma auto, Land Cruiser on ehdottomasti listan kärkipäässä. Legendojen legenda.
1 kommentti