Apu

Urheilutoimittaja Mervi Kallio: Sain pakit Roger Federeriltä

Urheilutoimittaja Mervi Kallio: Sain pakit Roger Federeriltä
Kansainvälisiä supertähtiä haastatteleva Kallio ei koskaan ota selfieitä julkkisten kanssa.
Julkaistu: 8.4.2021

Urheilutoimittaja Mervi Kallio kiertää normaalisti F1-sirkuksen myötä ympäri maailmaa. Koronan vuoksi Kallio on ollut poikkeuksellisen paljon Suomessa.

– Viime kaudella en päässyt kertaakaan reissuun ja tasan vuosi sitten tulimme Australiasta kotiin, kun kisat peruttiin. Nyt näyttää siltä, että teemme etänä ainakin alun tätäkin kautta. En ole ollut kotona yhtäjaksoisesti näin pitkään vuoden 1999 jälkeen, Kallio kertoi Penkinlämmittäjät-ohjelman etäpressissä.

Tapaamisia Bill Clintonin ja David Beckhamin kanssa

Työnsä kautta Kallio on päässyt tapaamaan maailman suurimpia urheilutähtiä, kuten jalkapalloilija David Beckhamin, jenkkifutistähti Tom Bradyn ja ei-urheilijoista jopa entisen presidentti Bill Clintonin.

– Ensin minulla oli vaikeuksia saada hänet haastatteluun, mutta sitten Clinton tulikin ihan rennosti tervehtimään. Mutta olen saanut myös pakkeja.

"Olen ollut lentoemäntänä myös yksityisellä lentoyhtiöllä, joten olen tottunut jo ennen toimittajan uraani kohtaamaan tähtiä tai valtionpäämiehiä."

Selfie? Ei kiitos

Itsekin tennistä pelaava Kallio ihailee suuresti esimerkiksi Roger Federeriä, mutta tähti ei suostunut haastatteluun.

– Se oli kova pettymys, mutta kokosin itseni siitä, hän nauraa.

Varikolla Kallio on rautainen ammattilainen, joka ei koskaan ota yhteiskuvia supertähtien kanssa.

– Olen ollut lentoemäntänä myös yksityisellä lentoyhtiöllä, joten olen tottunut jo ennen toimittajan uraani kohtaamaan tähtiä tai valtionpäämiehiä. Arvostan ja kunnioitan kaikkia ihmisiä, mutta en fanita ketään tai mene sekaisin kenenkään tapaamisesta.

Penkinlämmittäjät MTV3-kanavalla huhtikuusta alkaen

Päivitetty 8.4. – Ilmestynyt 3.4.2021

Kommentoi »