Apu

Retkahduksen jälkeen hoitoon hakeutunut Redrama kertoo vihdoin voinnistaan: "Kiitos raittiista päivästä"

Retkahduksen jälkeen hoitoon hakeutunut Redrama kertoo vihdoin voinnistaan: "Kiitos raittiista päivästä"
Räppäri Lasse "Redrama" Mellberg retkahti kesällä huumeisiin oltuaan jo tovin raittiina. Vain elämää -tähti kertoo keskittyvänsä nyt toipumiseen.
Julkaistu: 21.9.2022

Parhaillaan pyörivää Vain elämää -kautta tähdittävä räppäri Lasse "Redrama" Mellberg on kertonut ensimmäistä kertaa voinnistaan retkahduksensa jälkeen. Redrama kirjoitti Instagramissa olevansa tällä hetkellä kiitollinen, vaikka hänen on vaikea välillä hyväksyä, ettei hän voi nyt keskittyä mihinkään muuhun kuin toipumiseen.

Täällä kaikki ok. Minnesota hoito jatkuu. Raittiina ja puhtaana ja toista viikkoa ilman lääkkeitä, Redrama kertoo.

Hän paljastaa, että hoidossa ei lähtökohtaisesti ole puhelinta tai televisiota käytössä, mutta kiittää kaikkia tuenosoituksista ja viesteistä ja lupaa palata niihin hoidon jälkeen.

Lopuksi hän kiittää vielä englanniksi raittiista päivästä.

Apu jututti Redramaa alkukesästä 2022, jolloin hän puhui avoimesti raitistumisestaan. Pian kävi kuitenkin ilmi, että artisti oli sortunut uudestaan huumeisiin eikä vastannut enää yhteydenottoihin.

Elokuun alussa Apu tavoitti vihdoin Redraman, joka kertoi suuntaavansa elokuun lopussa viideksi viikoksi Minnesota-hoitoon. Kyseessä on täysraittiuteen tähtäävä ohjelma, jonka erityispiirre on se, että kaikki työntekijät ovat toipuneita päihderiippuvaisia.

"Voin ihan hyvin vielä retkahtaa ja kuolla. Ja se ei ole mikään opeteltu lause, vaan totuus."
Redrama alkukesällä

Elokuussa räppäri oli repsahduksestaan huolimatta hyvällä mielellä.

– Jotenkin ihmeen kaupalla en onnistunut tuhoamaan ihan kaikkea, hän kiitteli.

Redrama on kertonut olevansa tietoinen siitä, että päihderiippuvaisuus kulkee mukana aina ja ettei hän koskaan ole "täysin turvassa".

– Voin ihan hyvin vielä retkahtaa ja kuolla. Ja se ei ole mikään opeteltu lause, vaan totuus.

Redrama on kokenut elämässään paljon vastoinkäymisiä. Artisti totesi itsellään alkoholismin jo 23-vuotiaana. Hänen pikkuveljensä kuoli nuorena ja Redrama itse kamppaili pitkään raskaiden oireiden kanssa, kunnes hänellä vihdoin diagnosoitiin borrelioosi.

Redrama on mukana Vain elämää -kaudella Nelosella perjantaisin kello 20.

Kommentoi »