
Apu Juniori
Hippusen hauskempi rahka – tässä sen jännän lisämaun salaisuus
Tämä herkullinen mustikkarahka saa jännän lisämaun lakritsijauheesta.
Mustikka-lakurahka
4 annosta / 20 min
- 1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- ½ tl lakritsijuurijauhetta
- 1 prk (250 g) maitorahkaa
- 2 dl pakastettuja mustikoita
- Vaahdota vaniljakastike kulhossa sähkövatkaimella. Mausta vaniljavaahto lakritsijuurijauheella.
- Sekoita vaniljavaahdon joukkoon maitorahka ja mustikat.
- Nostele mustikka-lakurahka jälkiruokakulhoihin. Halutessasi murustele päälle kaurakeksiä tai rapeaa mysliä.
Vinkki! Lakritsijuurijauheessa ei ole yhtään sokeria. Lakun ja vaniljakastikkeen makea maku kuitenkin riittää, eikä tähän mustikkarahkaan tarvitse lisätä sokeria. Lakritsijuurijauhetta löytyy isojen kauppojen leivontahyllystä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat