Profiili ja asetukset
Tili
Hallinnoi tiliä
Kirjaudu ulos
Apu Juniori

Hippusen hauskempi rahka – tässä sen jännän lisämaun salaisuus

Tämä herkullinen mustikkarahka saa jännän lisämaun lakritsijauheesta.

6.8.2024 | Päivitetty 8.8.2024 | Apu Juniori

Mustikka-lakurahka

4 annosta / 20 min

  • 1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • ½ tl lakritsijuurijauhetta
  • 1 prk (250 g) maitorahkaa
  • 2 dl pakastettuja mustikoita
  1. Vaahdota vaniljakastike kulhossa sähkövatkaimella. Mausta vaniljavaahto lakritsijuurijauheella.
  2. Sekoita vaniljavaahdon joukkoon maitorahka ja mustikat.
  3. Nostele mustikka-lakurahka jälkiruokakulhoihin. Halutessasi murustele päälle kaurakeksiä tai rapeaa mysliä.

Vinkki! Lakritsijuurijauheessa ei ole yhtään sokeria. Lakun ja vaniljakastikkeen makea maku kuitenkin riittää, eikä tähän mustikkarahkaan tarvitse lisätä sokeria. Lakritsijuurijauhetta löytyy isojen kauppojen leivontahyllystä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt