Tuulilasi

Peugeotin ja Citroenin hyötyajoneuvoille viiden vuoden takuu


1.4.2018 alkaen Peugeot- ja Citroen-hyötyajoneuvomallistot tarjoavat markkinoiden ehdottomasti parhaan laatuturvan, kun kaikki Suomessa myytävät uudet Peugeot- ja Citroen-hyötyajoneuvot saavat 5 vuoden takuun rajoittamattomilla kilometreillä.
Kuvat Auto-Bon

Takuun merkittävä etu on, ettei se sulje pois ammattikäytössä olevia ajoneuvoja, vaan laaja takuu on voimassa kilometrirajoittamattomana kaikille ostajille.

“Viiden vuoden takuu hyötyautoille on jotain aivan poikkeuksellista. Valtaosa hyötyautoista menee ammattilaiskäyttöön ja silloin luotto kalustoon pitää olla kohdallaan. Nykyinen mallistomme on osoittanut, että se on markkinoiden parhaimmistoa kaikilta osin, nyt myös takuun. Takuun laajeneminen on osoitus luotettavasta laadusta ja antaa yritykselle varmuuden tuotannon välineiden toimivuudesta.”, kommentoi Peugeotia ja Citroenia maahantuovan Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

Peugeot hyötyajoneuvomalliston muodostavat neljä eri kokoluokan pakettiautoa: kolmessa eri pituudessa valmistettava Peugeot Expert, kahdeksan eri korimallia ja 8-17m3 kuljetustilaa tarjoava Peugeot Boxer sekä syksyllä 2018 lanseerattava uudistunut Peugeot Partner. 208 Van on pienen henkilöauton kokoinen pakettiauto, jossa takaistuimet on korvattu noin kuution kokoisella kuljetustilalla.

Citroën-hyötyajoneuvomallisto kattaa kaikki eri kuljetustarpeet: vastikään uudistunut Citroën Jumpy löytyy kolmena eri pituusversiona, kun taas Citroën Jumperin korirakenteesta on saatavana neljä eri pituutta kolmella eri akselivälillä sekä kolme korkeusvaihtoehtoa. Lisäksi syksyllä 2018 lanseerataan uudistunut Citroën Berlingo Van, joka kuljettaa helposti jopa kaksi eurolavallista.

PSA:n valmistamat hyötyajoneuvotuotteet (Citroën ja Peugeot) olivat jälleen 2017 Euroopassa rekisteröintitilaston kärjessä ja myynti kasvoi jälleen vuonna 2017. Myös Suomessa vuoden 2017 toisella puoliskolla Peugeot-hyötyajoneuvojen myynti kääntyi nousuun.

Julkaistu: 28.3.2018