Paula Koivuniemi väläyttää: Muutto New Yorkiin musiikkiuran päätyttyä?
Puheenaiheet
Paula Koivuniemi väläyttää: Muutto New Yorkiin musiikkiuran päätyttyä?
Muusikko Paula Koivuniemen mielestä töistä irroittautuminen ei käy aivan helposti.
Julkaistu 1.10.2015
Apu

Pitkän linjan artisti Paula Koivuniemi palasi vastikään lempikaupungistaan New Yorkista, jonne hän vei bändinsä pojat palkintomatkalle. Viime vuonna puolisen vuotta kaupungissa asunut artisti paljasti kaipaavansa pysyvämminkin suurkaupungin sykkeeseen.

– Halusin viedä bändini pojat palkintomatkalle, sillä he ovat olleet minulla kymmenen vuotta töissä. Suhteeni kaupunkiin on pelottavankin hyvä. Tällä kertaa reissusta tarttui mukaan harmittava tunne, että voisin muuttaa New Yorkiin joskus pidemmäksikin aikaa. Varmasti lähdenkin kaupunkiin sitten, kun lopetan työt, Paula kertoi Hietalahden Kauppahallin Food Court Party -illassa. 

Toistaiseksi Paula ei ole kuitenkaan vielä suunnitellut vakavasti pitkän uransa päättämistä. Vaikka irtiotto musiikista houkuttelisikin, 68-vuotias artisti arvelee, ettei kykenisi enää moiseen.

– Harkitsen urani jatkoa sen mukaan, missä kunnossa olen, ja kuinka ääneni kestää. Nyt olen jo buukannut seuraavan ja sitä seuraavan vuoden täyteen kaikenlaista.

– Jos olisin parikymppinen nuori artisti, ottaisin vaikka saman tien irtioton ja lähtisin maailmalle. Tässä vaiheessa se on kuitenkin vaikeampaa, sillä olen eri ikäpolvea ja minulla on erilaiset tavat ja tottumukset, Paula jutteli.

Hyväkuntoisen ja energisen Paulan kovan kunnon takana ovat terveelliset elämäntavat. Toisaalta hän kertoo myös hemmottelevansa toisinaan itseään.

– Vietän tervettä elämää, johon sisältyy paljon aktiviteetteja. Samalla kuitenkin myös nautin elämästä, enkä pingota liikaa. Silloin tällöin otan myös konjakin tai samppanjalasillisen.   

Tulevana lauantaina Paula esiintyy ystävänsä Vesa-Matti Loirin 70-vuotiskonsertissa Hartwall Areenalla.

– Odotan konserttia todella ihanissa tunnelmissa. Olemme olleet Veskun kanssa ystäviä jo 30 vuoden ajan ja meillä on paljon hienoja muistoja jaettavanamme. Tällä hetkellä teemme molemmat paljon töitä ja reissaamme, mutta kyllä me aina toisinaan tapaammekin toisiamme, Paula kertoi.

Lue myös:

Kommentoi »