Päivän Apu 7.4.2019: Lähdössä lennolle? Tässä vinkit matkaan
Matkailu
Päivän Apu 7.4.2019: Lähdössä lennolle? Tässä vinkit matkaan
Onko kesän matka mielessä? Kokosimme yhteen tuoreimmat lentämiseen liittyvät Mondon artikkelit.
Julkaistu 7.4.2019
Mondo

Pan Amin kaltaisista tv-sarjoista ja elokuvista voisi saada käsityksen, että lentäminen tihkuisi glamouria. Mutta kuten kaikki ammatit lopulta, lentäminenkin on kovaa työtä.

Ennen lähtöä työnjako on seuraava: kapteeni tekee koneen ulkoisen tarkastuksen. Hän kulkee koneen ympäri ja katsoo, että kaikki on kunnossa, kuten vaikkapa ettei siivissä ole jäätä talvisaikaan. Lentäjä taas tekee ohjaamovalmisteluja.

Finnairin lentäjä Minttu Koivisto on taivaalla kuin kotonaan. Ohjaamossa hän vaihtaa kengät villasukkiin.

Näin löydät halvimmat lentohinnat. Poimimme kuusi asiantuntijavinkkiä, joiden avulla voit säästää matkabudjettia muuhun.

Sääntö numero yksi: Aloita ajoissa, mutta älä liian!

Lue koko artikkeli: Nappaa halvimmat lennot

Lentolippujen hinnat ovat nykyajan noitatiedettä. Niiden hinnoittelu on markkinalähtöistä ja perustuu myyntimaan kilpailuun ja kysyntään. Mutta miksi lento, jossa on kaksi osuutta, on joskus edullisempi kuin ensimmäinen osuus yksin.

Kaikkihan sen tunteen tietävät! Lennolla korvat menevät lukkoon, mutta miksi? Mondon Concierge selvitti.

Jos tiedossa on pitkä lento, kannattaa erityisesti istumapaikkaan kiinnittää huomiota. Se on huomattavasti varusteita tärkeämpi asia. Kokosimme vinkit pitkälle lentomatkalle.

Päivän Apu on juttupaketti, joka pureutuu ajankohtaiseen aiheeseen ja sen taustoihin päivittäin. Sunnuntaisin vuorossa on matkailu.

Kommentoi »