Mondo

Osallistu Mondon matkakirjoituskilpailuun! Kerro paras matkatarinasi, ja voit voittaa palkinnon


Kirjoita meille kiehtovin matkakertomuksesi, ja voit voittaa uuden matkalaukun tai lehtipalkinnon. Parhaat tarinat julkaistaan matkailulehti Mondossa, ja julkaistuista tarinoista maksetaan pieni palkkio.

Mondo julkaisee lukijoiden omia matkakertomuksia, ja nyt keräämme lisää hauskoja tai muuten mieleenpainuneita matkakokemuksia.

Kirjoita meille se tositarina, jota rakastat kertoa omasta matkastasi! Lehdessä julkaistuista tarinoista maksetaan kirjoittajalle pieni palkkio, ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan vielä matkalaukku- ja lehtipalkintoja.

Toimi näin:

Kirjoita hauska tositarina matkaltasi noin 3000 merkin mittaiseksi kertomukseksi (se on paperilla noin yhden A4-liuskan mittainen).

Lähetä se vaikka saman tien, mutta viimeistään 1.1. 2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: mondo@a-lehdet.fi

Laita sähköpostin otsikoksi Matkakirjoitus ja mukaan nimesi ja yhteystietosi.

Matkailulehti Mondon toimitus valitsee kirjoituksista kolme parasta, ja nämä ja muita toimituksen valitsemia tarinoita julkaistaan lehden tulevissa numeroissa. Kirjoittaja antaa A-lehdille oikeuden julkaista tarinan niin painetuissa kuin sähköisissä muodoissa. Jos tarina julkaistaan, kirjoittaja saa palkkion lisäksi lehden, jossa tarina on mukana.

Palkinnot arvotaan 8.1. 2020, ja niiden voittajille ilmoitetaan voitoista henkilökohtaisesti.

Pääpalkintona on Samsoniten Popsoda-lentolaukku!

Arvomme lisäksi kaksi lehtipalkintoa: kumpikin palkinto on 6 kuukauden mittainen tilaus voittajan valitsemasta A-lehtien lehdestä. Voit valita palkinnoksesi Mondon, Imagen, Avun, Avotakan, Kauneuden & Terveyden, Tuulilasin tai jonkin muun A-lehtien monista lehdistä.

Täältä linkistä näet kaikki A-lehtien julkaisemat lehdet.

Mondossa aiemmin julkaistuja lukijoiden matkatarinoita löydät näiltä sivuilta:

Julkaistu: 24.9.2019