Mondo

Osallistu Mondon matkakirjoituskilpailuun! Kerro paras matkatarinasi, ja voit voittaa palkinnon

Osallistu Mondon matkakirjoituskilpailuun! Kerro paras matkatarinasi, ja voit voittaa palkinnon
Kirjoita meille kiehtovin matkakertomuksesi, ja voit voittaa uuden matkalaukun tai lehtipalkinnon. Parhaat tarinat julkaistaan matkailulehti Mondossa, ja julkaistuista tarinoista maksetaan pieni palkkio. PÄIVITYS: Kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille! Tietoja palkintojen voittajista ja kilpailun tuloksista löytyy alta jutusta sekä helmikuun 2020 Mondo-lehdestä.
Julkaistu: 3.1.2019

PÄIVITYS 8.1. 2020:

Kilpailu on päättynyt, kiitokset kaikille siihen osallistuneille! Osallistumisia kilpailuun tuli lähes sata, ja Mondon toimitus on valinnut lehdessä julkaistavat kirjoitukset.

Kertomuksia julkaistaan Mondon numeroissa tänä ja ensi vuonna, ja julkaistavan kirjoituksen tekijään otetaan lehdestä yhteyttä etukäteen. Julkaistusta kirjoituksesta maksetaan tekijälle pieni palkkio, ja kirjoittaja saa tietysti lehden numeron, jossa hänen kertomuksensa on.

Kilpailussa arvotut palkinnot menivät seuraaville osallistujille:

Samsoniten laukku: Mikko P, Helsinki

A-lehtien vapaavalintaiset puolen vuoden lehtitilaukset: Marja K, Lohja, sekä Claudia K

Palkintojen voittajiin otetaan yhteyttä.

Mondon toimitus kiittää kaikkia tarinansa lähettäneitä! Lehdelle voi edelleen lähettää julkaistavaksi oman tositarinansa matkalta, jolla sattui jotakin yllättävää ja kiinnostavaa: mondo@a-lehdet.fi

Alkuperäinen kilpailuteksti:

Mondo julkaisee lukijoiden omia matkakertomuksia, ja nyt keräämme lisää hauskoja tai muuten mieleenpainuneita matkakokemuksia.

Kirjoita meille se tositarina, jota rakastat kertoa omasta matkastasi! Lehdessä julkaistuista tarinoista maksetaan kirjoittajalle pieni palkkio, ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan vielä matkalaukku- ja lehtipalkintoja.

Toimi näin:

Kirjoita hauska tositarina matkaltasi noin 3000 merkin mittaiseksi kertomukseksi (se on paperilla noin yhden A4-liuskan mittainen).

Lähetä se vaikka saman tien, mutta viimeistään 1.1. 2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: mondo@a-lehdet.fi

Laita sähköpostin otsikoksi Matkakirjoitus ja mukaan nimesi ja yhteystietosi.

Matkailulehti Mondon toimitus valitsee kirjoituksista kolme parasta, ja nämä ja muita toimituksen valitsemia tarinoita julkaistaan lehden tulevissa numeroissa. Kirjoittaja antaa A-lehdille oikeuden julkaista tarinan niin painetuissa kuin sähköisissä muodoissa. Jos tarina julkaistaan, kirjoittaja saa palkkion lisäksi lehden, jossa tarina on mukana.

Palkinnot arvotaan 8.1. 2020, ja niiden voittajille ilmoitetaan voitoista henkilökohtaisesti.

Pääpalkintona on Samsoniten Popsoda-lentolaukku!

Arvomme lisäksi kaksi lehtipalkintoa: kumpikin palkinto on 6 kuukauden mittainen tilaus voittajan valitsemasta A-lehtien lehdestä. Voit valita palkinnoksesi Mondon, Imagen, Avun, Avotakan, Kauneuden & Terveyden, Tuulilasin tai jonkin muun A-lehtien monista lehdistä.

Täältä linkistä näet kaikki A-lehtien julkaisemat lehdet.

Mondossa aiemmin julkaistuja lukijoiden matkatarinoita löydät näiltä sivuilta:

Kommentoi »