Tuulilasi

MetroAutolle Hyundain, Reanultin ja Dacian jälleenmyynti


MetroAuto Oy ja Bassadone Automotive Nordic –yritysryhmä ovat allekirjoittaneet jälleenmyyjäyhteistyösopimuksen koskien Bassadonen maahantuomia Dacia-, Renault- ja Hyundai -automerkkejä.
Kuvat MetroAuto

Ensimmäisenä yhteistyö käynnistyy Tampereen Hatanpäällä, jossa MetroAuto aloittaa Hyundai -jälleenmyynnin 29.1.2018.

Lisäksi kesällä 2018 MetroAuto avaa täyden palvelun Dacia, Renault ja Hyundai –autotalon Espoon Niittykummussa.

Bassadonen oman autoverkkokauppa.fi :n jälleenmyyntitoiminta jatkuu ennallaan.

"Tämä järjestely on meille erittäin merkittävä ja vahvistaa merkkiemme asemaa sekä Tampereella että pääkaupunkiseudulla. Halusimme löytää vahvan toimijan, jolla on kyky ja ennen kaikkea halu kehittää merkkiemme liiketoimintaa. Olen varma, että MetroAuto Oy on meille oikea kumppani tähän. MetroAuton, kuten meidänkin, toimintaa ohjaavat vahvat liiketaloudelliset ja yrittäjähenkiset arvot, jotka ovat ominaisia pitkän historian omaaville perheyrityksille. Pääkaupunkiseudulla tulemme olemaan erittäin vahvoja MetroAuton ja Autoverkkokauppa.fi:n ansiosta", sanoo Bassadone Automotive Nordic Oy:n toimitusjohtaja Antti Ruhanen.

Myös MetroAuton toimitusjohtaja Jussi Rapala on tyytyväinen sopimukseen.

"Olemme erittäin iloisia uudesta kumppanuudesta. Dacia, Renault ja Hyundai – merkit vahvistavat entisestään MetroAuton valikoimaa ja tuovat siihen kiinnostavia moderneja, lähitulevaisuuden kysyntää vastaavia malleja uusilla voimalähteillä, kuten ladattavat hybridit ja sähköautot. Monipuolinen mallisto sopii niin yksityis- kuin yrityskäyttöön ja vahvistaa merkkien kasvua markkinoilla. MetroAuto toimii jatkossa täyden palvelun autotalona ao. merkeille, tarjoten myynti-, huolto- ja peltikorjaamopalvelut."

Julkaistu: 22.1.2018