Profiili ja asetukset
Tili
Hallinnoi tiliä
Kirjaudu ulos
Matkailu

Matkavinkki: Hauska ravintola Brooklynissa

Uuden aallon italialainen on nyt New Yorkissa muotia. Mondon New York -oppaan tekijä Alli Haapasalo bongasi Brooklynista rennon suosikin.

7.10.2015 Mondo

Nopeasti hipsteröityvän Bushwickin kaupunginosan Robertas näyttää mitättömältä, mutta astu sisään rohkeasti – luvassa on ihana ateria. Kirpparilöydöillä sisustettu ravintola on sekoitus gourmetpaikkaa ja korttelikuppilaa. Sen liinattomissa pöydissä nautiskellaan fine dining -tason annoksia rennosti. Pitsapaikkana aloittaneen Robertasin kiviuunissa paistettu pitsa on takuuvarma valinta, mutta listalla on paljon muitakin herkkuja raikkaista salaateista mereneläviin, pastoista liharuokiin. Ruoka ei ole aivan perinteistä italialaista, ja paikalliset kutsuvatkin Robertasin ruokaa "uuden aallon italialaiseksi". Annoksissa yhdistyvät italialaiset ja amerikkalaiset valmistustavat, kulinaristinen kekseliäisyys sekä lähi- ja luomuruokaa suosiva ideologia. Osa raaka-aineista viljellään omalla palstalla ravintolan takapihalla.

261 Moore St. robertaspizza.com 

Robertas oli mukana Alli Haapasalon New Yorkin 25 parasta ravintolaa -jutussa, joka julkaistiin Mondossa 6-7/2015. Lehden voi ostaa digiversiona osoitteesta luettavaa.fi 

Seuraa Apu360:n WhatsApp-kanavaa

Koska jokaisella tarinalla on merkitystä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt