Apu

Katri Helenan tila luultua vakavampi - sairausloma jatkuu

Katri Helenan tila luultua vakavampi - sairausloma jatkuu
Katri Helena on ollut sairauslomalla juhannuksesta lähtien.
Julkaistu: 12.7.2018

Juhannuksesta asti sairauslomalla ollut laulajalegenda Katri Helena tiedotti tänään, että hänen huonolle voinnilleen on löytynyt syy: kilpirauhasen vajaatoiminta. Kilpirauhasen vajaatoiminnan mahdollisia oireita ovat muun muassa voimakas väsymys ja alavireisyys. Vajaatoiminta vaatii tyroksiinilääkitystä, yleensä pysyvästi.

Katri Helenan edustajan mukaan lääkäri suosittelee Katri Helenalle vielä lepoa, sillä kilpirauhasen vajaatoiminnasta johtuva yhä jatkuva heikko olotila ei salli fyysistä rasitusta. Uuden tiedon valossa laulaja peruukin lisää keikkoja: Seinäjoen Tangomarkkinoiden ja Kiuruveden Iskelmäviikon ja Sotkamon Naapurivaaran Huvikeskuksen konsertit.

- Huonon yleiskunnon vuoksi minusta otettiin kokeita, joista selvisi kilpirauhasen vajaatoiminta. Lääkitys on aloitettu, mutta ottaa oman aikansa ennen kuin arvot kohentuvat. Olen todella pahoillani esiintymisten peruuntumisesta, mutta parempi on kuntoutua, kuin riskeerata! Lämpimät terveiset Tangomarkkinoille, Kiuruveden Iskelmäviikoille ja Naapurivaaran huvikeskukseen, Katri Helena kommentoi tiedotteessa. 

Tällä hetkellä laulaja on toiveikas, että pystyy mainittujen peruttujen keikkojen jälkeen esiintymään jälleen normaalisti.

Jätti keikan kesken

Apu kertoi Katri Helenan terveysongelmista ja keikkojen perumisista tuoreeltaan kesäkuussa: Keikan kesken lopettanut Katri Helena: Tällä kertaa meni yli voimien

Tuolloin laulajan vointi oli niin huono, että hän joutui keskeyttämään keikkansa kesken laulun.

Apu toivottaa Katri Helenalle toipumista!

Kommentoi »