Julkisuuden haittapuolet ovat tuttuja Huutokauppakeisari-Markulle: naiset puristelevat ja ehdottelevat
Puheenaiheet
Julkisuuden haittapuolet ovat tuttuja Huutokauppakeisari-Markulle: naiset puristelevat ja ehdottelevat
Ihmisten ilmoilla Markku Saukko on julkkis.
Julkaistu 25.11.2017
Apu

Paljon on tapahtunut sen jälkeen, kun Suomen huutokauppakeisarista tuttu Markku Saukko ja vaimo Anne vuonna 2013 toisensa löysivät.

Valtavia kansanjoukkoja kiinnostava Suomen huutokauppakeisari on tehnyt Markusta koko kansan tunteman miehen. Ihmisten ilmoilla Markku on julkkis. Joku tunnistaa aina ja tulee juttelemaan. Markku sanoo, että mielellään hän muutaman sanan vaihtaa, kunhan ruokailla saisi rauhassa.

– Välillä ärsyttää, kun selfietä pitäisi ottaa pottumuusi suussa. Autoja käy etenkin kesäisin tässä talolla, pysähtelevät kadulle ja peruuttelevat.

Anne sanoo tottuneensa siihen, että naisihailijat piirittävät Markkua.

– Saahan sitä katsoa, kunhan ei koske. Muutamia tosi röyhkeitä tapauksiakin on ollut, missä naiset puristelevat Markkua takapuolesta tai tyrkyttävät puhelinnumeroaan, ja minä seison siinä vieressä. Tulee sellainen myötähäpeän tunne.

Markku puistelee päätään.

– Se ei tunnu kivalta. Yritän aina heittää, että mitähän tuo vaimo tykkäisi siitä… Asiallisen nätisti kun vastailee, niin pysyy  homma hallinnassa. Ymmärrämme, että fanitus kuuluu asiaan ja Hirvaskankaalle meitä tullaan fanittamaan.

Anne sanoo, että Markku on äärimmäisen rauhallinen.

– Jos Markku sanoo ”voi paska”, niin silloin on totinen tosi kyseessä. Minä kiroilen paljon enemmän ja laveammin. Markku on myös se herkempi osapuoli. Kun löysin isäni 37 vuoden jälkeen, Markku oli ensimmäisenä kyynelissä.

Teksti Jari Peltomäki

Kuva Kristian Isotalo

Kommentoi »