Umpirakastuneet Huutokauppakeisari-Markku ja Anne-vaimo: Tv-julkisuus on tiivistänyt suhdettamme
Puheenaiheet
Umpirakastuneet Huutokauppakeisari-Markku ja Anne-vaimo: Tv-julkisuus on tiivistänyt suhdettamme
Markku Saukko on Suomen huutokauppakeisari -ohjelman myötä sulattanut monien suomalaisnaisten sydämet. Hänen oma sydämensä kuitenkin sykkii vain Anne-vaimolle.
Julkaistu 21.11.2017
Apu

Suomen huutokauppakeisari -ohjelman Markku Saukko ja hänen vaimonsa Anne Saukko tapasivat Heli ja Aki Palsanmäen huutokaupassa vuonna 2013.

Naimisiin he menivät seuraavana syksynä, 2014. Keski-ikäiset rakastavaiset eivät mahtipontisia häitä enää kaivanneet: ”tahdon” sanottiin arkisesti Jyväskylän maistraatissa syyskuisena perjantaina, lauantaina vietettiin hääjuhlat 40 läheisen kanssa Majaniemen navetalla.

Markku Saukko kuuluu Suomen huutokauppakeisari -ohjelman vakiokalustoon Aki ja Heli Palsanmäen kanssa. Kuva: Kristian Isotalo.

Avioparin keskinäisen kiintymyksen aistii. He katsovat toisiaan silmiin, koskettelevat luontevasti, puhuvat toisistaan kauniisti, välillä toki vitsaillen. Markku on huumorimies, jonka lohkaisuja tv-katsojat osaavat odottaa. Kun Markku puhuu, äänessä on pohjalainen poljento, jota keskisuomalainen murre höystää.

– Meidän molempien elämät ovat mullistuneet. Tv-julkisuus, avioliitto ja yhteinen koti ovat tiivistäneet suhdettamme, Markku ja Anne sanovat.

– Minä rakastuin Annessa koko pakettiin. Huumori kolahti heti, ja hänellä on ihana ääni. Ja kun Anne nauraa, hänen silmänsä menevät söpösti viiruun. Katso nyt! Markku naurattaa vaimoaan.

– Sinä tällaisesta pienestä ja pyöreästä tykkäät, Anne kiusoittelee miestään.

– Markku ottaa toisen huomioon ja uskaltaa näyttää välittävänsä. Hän puhuu, hellittelee, tuo aamukahvit. Joskus kyllä ärsyttää, kun hän jättää valoja päälle ja minä kuljen perässä sammuttamassa niitä. Pieniä nämä meidän murheet silti ovat.

Lue koko haastattelu Avun numerosta 46/17.

Teksti Jari Peltomäki

Kuvat Matti Matikainen

Kommentoi »