Huutokauppakeisarista tuttu Markku Saukko rakastui Anneensa ensisilmäyksellä: lempi leimahti huutokaupassa
Puheenaiheet
Huutokauppakeisarista tuttu Markku Saukko rakastui Anneensa ensisilmäyksellä: lempi leimahti huutokaupassa
Suomen huutokauppakeisari -ohjelman salskea apumies Markku Saukko löysi vaimonsa Annen - kuinkas muutenkaan, huutokaupasta!
Julkaistu 16.11.2017
Apu

Se silmänisku oli kohtalokas. Kevättalvella 2013 uuraislainen Anne Lähteenmäki oli vanhojen tuttujensa, Heli ja Aki Palsanmäen huutokaupassa Uuraisten Hirvaskankaalla tuuraamassa kioskinmyyjänä. Se oli samoja aikoja, kun Suomen huutokauppakeisari -niminen ohjelma alkoi pyöriä televisiossa ja Palsanmäkien salskea apumies Markku Saukko sulatti naiskatsojien sydämiä.

Kyllä Annekin Markun jo entuudestaan tiesi, olivathan molemmat käyneet Hirvaskankaalla jo Akin isän Lauri Palsanmäen aikaan. Nyt ilmassa väreili jotain uutta. Kun Markku iski silmää, Anne punastui ja sekosi laskuissa.

– Olimme molemmat tahoillamme naimisissa. Mutta jotenkin se Anne kolahti. Oli niin söpöä, kun makkarat, pullat, mehut ja hinnat menivät ihan sekaisin. Ruvettiin puhumaan ja tutustuttiin paremmin. Vaikka huutokaupassa rakastuttiinkin, niin ei tämä mikään läpihuutojuttu ole, Markku Saukko kertoo.

Sinä keväänä Annelle tuli avioero, alkukesästä myös Markulle. He alkoivat tapailla. Tapailu johti avioliittoon, Annelle toiseen, Markulle kolmanteen. Se on kuin huutokaupassa konsanaan nuijittu: ensimmäinen, toinen ja kolmas kerta, myyty ja naitu!

Apu kävi Markku ja Anne Saukon kotona haastattelemassa kyyhkyläisiä. Lue koko juttu uudesta Avusta (46/17)!

Teksti Jari Peltomäki

Kuva: Matti Matikainen

Kommentoi »