Tuulilasi

Citroenin ja Peugeotin taksiautoille viiden vuoden takuu


Taksimarkkina elää muutoksen alla ja niin vanhojen kuin uusien ammatinharjoittajien tueksi Citroën ja Peugeot tarjoavat uudistetun taksitakuun.
Kuvat Auto-Bon

Kaikki 1.4.2018 jälkeen taksikäyttöön tilattavat autot toimitetaan pitkällä takuulla, joka on voimassa 5 vuotta tai 300 000 km asti.

“Taksiautoilijoita kohtaa tällä hetkellä poikkeuksellisen suuri paine muuttuvan markkinan ja lainsäädännön suunnalta. Haluamme osaltamme helpottaa tilannetta ja tarjota ammatinharjoittajalle laadukkaan mallistomme vakuudeksi lisää turvaa. Pitkällä takuuajalla osoitetaan luottamus tuotteisiimme ja annetaan yrittäjälle varmuus työvälineiden toimivuudesta.”, kommentoi Citroënia ja Peugeotia maahantuovan Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

Sekä Citroënin että Peugeotin taloudelliset ja CO2-päästöarvoilta johtavat mallistot käyvät parhaillaan läpi uudistumista. Viimeisimpänä lanseeratut, jopa 7-paikkaisena saatava Peugeot 5008 SUV ja palkittu 3008 SUV sopivat helposti muunneltavina autoina täydellisesti taksiajossa vastaan tuleviin vaihteleviin tarpeisiin.

Kummaltakin merkiltä nähdään lisää kiinnostavia uutuuksia vielä vuoden 2018 aikana, kun kesän jälkeen lanseerataan tilavat ja käytännölliset, 5- ja 7-paikkaisena saatavat Citroën Berlingo sekä Peugeot Rifter.

Jopa 1+8 –paikkaisena saatavat Citroën Spacetourer sekä Peugeot Traveller kumpikin soveltuvat hyvin henkilö- sekä tavarakuljetukseen. Molemmat tila-autot saadaan varusteltua tarpeen mukaan soveltuviksi aina vaativimpaan VIP-kuljetukseen asti.

Julkaistu: 29.3.2018