Avun pääkirjoitus: Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille – toivotaan, että se iloinen 20-luku pääsisi vihdoin alkamaan
Puheenaiheet
Avun pääkirjoitus: Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille – toivotaan, että se iloinen 20-luku pääsisi vihdoin alkamaan
Kulunut vuosi on ollut poikkeuksellinen niin meille tekijöille kuin lukijoillekin. Sen vuoksi käynnistimme #kiitoshoitajalle-kampanjan, jossa jaamme Apu-tonneja hoitajien virkistäytymiseen, kirjoittavat Avun päätoimittajat Iina Artima-Kyrki ja Marja Aarnipuro yhteisessä pääkirjoituksessaan.
Julkaistu 3.1.2022
Apu

Marja Aarnipuro: Iina, aloitit elokuussa Avun vastaavana päätoimittajana ja työparinani. Mikä sinut on Avun tekemisessä tai lukijoissa yllättänyt?

Iina Artima-Kyrki: Kulunut vuosi on ollut täysin poikkeuksellinen niin meille tekijöille kuin lukijoillekin. Silti tuntuu, että ihmisillä on vahva tarve nähdä valoa tunnelin päässä ja pitää kiinni arjen hyvistä, pienistä asioista. Se meidän pitää muistaa myös täällä toimituksessa. Elämä on nytkin paljon muutakin kuin pandemiaa.

M: Toivottavasti pääsemme pian pois pandemiasta. Sen aikana olemme huomanneet entistä paremmin terveydenhuollon ammattilaisten merkityksen. Sen vuoksi käynnistimme #kiitoshoitajalle-kampanjan, jossa jaamme Apu-tonneja hoitajien virkistäytymiseen. Ensimmäinen juttu heistä ilmestyy Avun numerossa 1/2022.

I: On myös kiinnostavaa kuulla, millaiset muut uudet asiat meitä suomalaisia ensi vuonna puhuttavat. Onneksi meillä on nyt silmät ja korvat joka puolella, kun nimesimme 13 kirjeenvaihtajaa eri puolille maata aina Helsingistä Ivaloon! Toki meillä aloittavat myös uudet kolumnistit Kirsi Piha ja Maryan Abdulkarim.

M: Totta! Odotan myös kovasti helmikuussa alkavaa juttusarjaa, jossa tutkitaan, miten hoitoon pääsee eri puolilla maata. Meidänhän kuuluisi olla tasa-arvoisia myös terveyspalveluissa.

I: Kyllä! Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille! Toivotaan, että se iloinen 20-luku pääsisi vihdoin alkamaan!

Kommentoi »