Apu

Katso kuvakooste kulissien takaa − Apu vieraili Mestarien harjoituksissa ennen kiertueen aloitusta

Katso kuvakooste kulissien takaa − Apu vieraili Mestarien harjoituksissa ennen kiertueen aloitusta
Jenni Vartiaisen, Kaija Koon, Vesalan ja Ellinooran yhteisellä Mestarit-konserttikiertueella kuullaan artistien suurimpien hittien lisäksi myös yllätysnumeroita. Apu pääsi kurkistamaan kulisseihin ennen kiertueen ensimmäistä konserttia.
Julkaistu: 21.10.2022

Espoon Metro Areenalta 21. lokakuuta alkava Mestarit-konserttikiertue tuo lavalle neljä valovoimaista naisartistia. Kaija Koon, Ellinooran, Vesalan ja Jenni Vartiaisen yhteiskiertueen kerrotaan olevan Suomen kaikkien aikojen suurin. Kiertue päättyy Helsinkiin 13. marraskuuta, sitä ennen nelikko nähdään Kuopiossa, Vaasassa, Oulussa, Turussa ja Tampereella.

Apu pääsi viikko ennen h-hetkeä seuraamaan Mestareiden treenejä Vantaalla sijaitsevaan tapahtumapaikkaan. Paikalla oli nelikoiden lisäksi soittajat ja taustakuoro. Lavarakennelma puuttui, mutta esimerkiksi kaikki siirtymät esimerkiksi asujen vaihtoon oli kellotettu tarkkaan ja kulkureitit teipattu lattiaan.

Kiertueella kuullaan kaikkien neljän artistin isoimpien hittien lisäksi yllätysnumeroita. Läpivedossa Mestarit eläytyivät kuin kyseessä olisi jo konserttikiertueen aloitus. Ylimääräisille jutusteluille ei ollut sijaa, mutta nelikon hyvä yhteishenki oli aistittavissa etenkin yhteisbiisien aikana. Myös ammattitaito loisti pitkälle. Nämä artistit eivät jätä yleisöään kylmäksi.

− Kun luin ensimmäistä kertaa tulevan kiertueemme biisilistaa, alkoi naurattaa. Setti on sellainen, ettei siitä voi tulla muuta kuin hyvälle tuulelle ja hittikrapulaan. Olenkin sanonut Jennille, Ellinooralle ja Paulalle, että arvostan heitä päivä päivältä enemmän. Kukaan meistä ei tuijota vain itseään ja omia laulujaan, vaan olemme puhaltaneet konsertteja tehdessä yhteen hiileen, Kaija Koo kertoo.

− Tykkään sukkuloida erilaisten töiden ja työryhmien välillä. Sellainen on kiertue Kaijan, Ellinooran ja Jenninkin kanssa. Meillä on ollut älyttömän hauskaa, Vesala kiittelee.

− Konserttikiertue Paulan, Kaijan ja Ellinooran kanssa on minulle paluu estradeille pitkän tauon jälkeen. Se tuntuu herkullisen ihanalta, toivotulta ilonpilkahdukselta kummallisen maailmantilanteen keskelle, Jenni Vartiainen kertoo.

− Konserttikiertue Kaijan, Jennin ja Paulan kanssa tuli ensimmäistä kertaa puheeksi jo vuonna 2019, kun sain levy-yhtiöstä soiton. Vaikka ajatus ensin pelotti, intuitio kertoi heti, että tähän ehdotukseen pitää sanoa kyllä, Ellinoora paljastaa.

1 kommentti