Tuulilasi

Vuoden auto Suomessa 2015

Tapio Ketonen

Kysymys:

Omistan Passatin, mutta täytyy rehellisesti sanoa ettei se olisi vuoden auto titteliä missään nimessä ansainnut. Mondeo on paljon tyylikkäämpi kuin uusi paskatti ja myös teknisesti kehittyneempi. Hieman meni usko suomalaisiin auto alan ammattilaisiin. Mitä mieltä Ketonen on tästä vääryydestä?

Näytä vastaus

Vastaus:

Minä pidin tuota valintatouhua kaikkine pömpööseine juhlagaaloineen sen verran hölmönä hommana, että en halunnut osallistua asiaan millään lailla. En, vaikka olen ajat sitten ollut Auto- ja liikennetoimittajat ry:n puheenjohtajana, ja toimin muutenkin pitkään ko. yhdistyksessä. Niinpä on johdonmukaista, etten ota kantaa tuohon valintaan. Valitkoon itsekukin mitä haluaa.

Tuulilasin lukijoiden valitsema Vuoden Auto Suomessa 2015 julkistetaan tammikuussa. Tähän valintaan pääset sinäkin vaikuttamaan äänestämällä.

Julkaistu: 16.12.2014

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.