Tuulilasi

Peugeot Partner Tepeen auraus

Julkaistu: 31.10.2014

Kysymys:

Lähetin Sinulle kysymyksen otsikkoasiasta 22.10.2014. Palstalla ei ole ollut yhtään kommenttia asiaan. Onko todella näin? Kysymyksen lähetin saadakseni tietoa, onko muita vastaavan kokemuksen omaavia Partnerin omistajiia. Auton auraushan on todella merkillinen, eikä se voi olla vaikuttamatta renkaiden kestävyyteen.´

Toin pojalleni 2010 täältä Espanjasta tällaisen auton. Auto oli käytetty vm. 09 ja sillä oli takuuta Suomessa vielä vuosi. Tämän nykyisen auton myyjän korjaamo tutki tätäkin espanjalaista Partneria, miksi takarenkaat kuluvat voimakkalasti. Mitään ei tehty, kun takapyörien kulmat olivat tehtaan antamien arvojen sisällä – eli auraus yhtä suuri.

Tuolloin ei tullut asiaan kiinnitettyä huomiota, mutta nyt, kun uusi auto vei takarenkaat muutamassa kuukaudessa, rupesi kiinnostamaan . Asiaa on nyt vuosi selvitelty myjän kanssa, jaka ei tee mitään, kun maahantuoja ilmoittaa, että auto on kunnossa, kun kulmat ovat tehtaan arvoissa. Maahantuojan takuuasioista vastaava huoltopäällikkö ei suostunut edes tarkastamaan renkaita eikä koeajamaan autoa. Olisi kuullut mahtavan rengasmelun.

Ei voi olla mahdollista, että meille olisi sattunut kaksi niin poikkeuksellista yksilöä. Siksi kommentit kiinnostaisivat.

Näytä vastaus

Vastaus:

Kommentteja ei tullut, koska jouduin sulkemaan kommentoinnin häiriköinnin takia. Kuten totesin, auraus tuntuu teräsvyörenkaille todella hurjalta. Kuitenkin jos tehdas on tuollaiset arvot ilmoitanut, niin ei sille merkkikorjaamo tai Suomen maahantuoja voi mitään.

Katsotaan pysyykö nyt kommentointi jotenkin aisoissa. Jos jollakulla on asiaan jotakin tietoa tai mielipidettä, niin siitä vain kommenttia tulemaan!