Tuulilasi

Volkswagen kiillottaa kilpeään – ryhtyi isoksi jalkapallosponsoriksiVolkswagen kiillottaa kilpeään – ryhtyi isoksi jalkapallosponsoriksi

Volkswagen Groupista tulee jalkapallon EM-kilpailujen 2020 merkittävä sponsori. Aikaisemmin EM-kilpailujen kuljetus- ja mobiliteettisponsorina on ollut Hyundai.
Kuvat VW Press

VW luottaa jalkapallon suosioon päästöskandaalin ryvettämän kilpensä kiillottamisessa.VW:n tiedotteen mukaan se tuo kisojen yhteydessä voimakkaasti esille uutta I.D-sähköautoaan.

Viime kuussa VW kertoi, että se korvaa Mercedeksen Saksan jalkapallomaajoukkueen pääsponsorina. Mercedes on sponsoroinut maajoukkuetta 45 vuotta.

”Millään muulla urheilulajilla kuin jalkapallolla ei ole samanlaista voimaa. Peli yhdistää valtavan määrän ihmisiä. Mielestäni on fantastinen projekti, että turnausta pelataan Euroopan eri maissa. Me haluamme olla omalta osaltamme mukana rakentamassa näitä siltoja eri maiden ja niiden jalkapallofanien välillä”, sanoo VW:n brändijohtaja Herbert Diess.

EM-turnaus 2020 järjestetään täysin poikkeuksellisesti 13 eri maassa.

”Olemme ylpeitä saadessamme näin ison eurooppalaisen brändin kumppaniksemme. Heillä on aito intohimo jalkapalloa kohtaan. Kuljetukset ja liikkuminen eri maiden välillä asettavat haasteita meille. On hienoa, että meillä on Volkswagen kumppanina tällä matkallamme”, sanoi Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n markkinointipäällikkö Guy-Laurent Epstein.

Julkaistu: 9.8.2017