Viisi viihtyisää ginibaaria Amsterdamissa
Matkailu
Viisi viihtyisää ginibaaria Amsterdamissa
Hollannilla on pitkät giniperinteet. Siellä tislattiin jo 1500-luvulla geneveriä, nykyisen ginin kantamuotoa. Näissä Amsterdamin baareissa kannattaa siemailla ginidrinkkejä.
26.4.2018
 |
Mondo

Door 74

Art deco -tyylinen baari (kuvassa) on Amsterdamin ensimmäinen salakapakka ja treffi-iltojen viettelevä klassikko. Maista Amsterdamissa tislattua V2C-giniä inkiväärin ja greipin kera. Pöytävaraus tehtävä ennakkoon.

Tunes Bar

Luksushotelli Conservatoriumin baarista löytyy lähes 40 erilaista ginidrinkkiä. Kallein on sahramiakin sisältävä Nolet’s Reserve (80 euroa).

G&T Bar Foodhallen

Trendikkäältä ruoka­torilta löytyy gineistä ja toniceista kuulu baari, jonka raikkaita drinkkejä nauttiessa voi tarkkailla entisen raitiovaunuhallin rentoa menoa. Maista Monkey 47 -giniä Fentimans-tonicilla, granaattiomenalla ja basilikalla.

Mossel & Gin

Merenelävistä ja ginistä pitävän paratiisi. Simpukoita, ostereita ja kala-annoksia kyydittää ginimajoneesi, ja jälkkäriksi saa viikunalla ja suklaalla höystetyn ginidrinkin. Maanantaisin henkilökunta on kalastamassa ja ravintola suljettu.

Razmataz

Jordaan on Amsterdamin ihanin alue ja Razmataz sen paras ginibaari. Sievästä ravintolasta saa yli 50 eri ginilaatua, kuten männynkävyillä maustettua keväistä Spring Giniä.

Mossel & Gin on erikoistunut gineihin ja menereläviin. Jopa ravintolan omassa majoneesissa on giniä.
Kommentoi »