Tuulilasi

Uusi Citroen C3 Suomeen kesän lopulla

Uusi Citroen C3 Suomeen kesän lopulla
Citroën C3 on viime vuodet pitänyt pintansa Suomen myydyimpänä Citroën-mallina ja suosio jatkaa kasvuaan: vuoden 2020 ensimmäisten viiden kuukauden aikana uusia Citroën C3 -autoja myytiin yli 22 % enemmän kuin vuoden 2019 vastaavana ajankohtana (2019: 389 kpl, 2020: 475 kpl).
Julkaistu: 22.6.2020

Helmikuussa julkaistiin kuvat ja tiedot uudesta C3:sta, jonka on entistäkin raikkaampi ja modernimpi ja pitää sisällään entistäkin enemmän personointivaihtoehtoja: uusien värivaihtoehtojen ansiosta uusi C3 on muokattavissa jopa 97 erilaiseen ulkoasuun. Myös Airbump® -kolhusuojat ovat saaneet päivittyneen ilmeen.

Keulan uudistuneet LED-ajovalot (vakiovaruste) tuovat C3:lle lisää luonnetta ja ajoavustinten valikoima on kasvanut etututkalla. Kuljettajalle tärkeät älypuhelimen liitettävyyspalvelut ovat päivittyneet ja Citroën Connected Nav -navigointi seuraa nyt liikennetilannetta reaaliajassa. Mukavuutta C3:een tuo uutena lisävarusteena tarjolla olevat Citroën Advanced Comfort -mukavuusistuimet.

Moottorivaihtoehtoina tarjolla ovat vähäpäästöiset 3-sylinteriset bensiinimoottorit PureTech 82, PureTech 110 sekä PureTech 110 EAT6-automaattivaihteistolla.

Uutuutena hinnastoon on tuotu kaksi eritasoista Launch Edition -varusteversiota. Launch Edition tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden valita uuteen C3:een raikkaan väriyhdistelmän ja kattokoristelun ilman lisähintaa. Lisäksi Feel Launch Edition -varustelu pitää sisällään pysäköintitutkan takana, kun taas Shine Lauch Edition tuo Shine-varustetasoon lisäksi peruutuskameran.

Uuden Citroën C3:n hinnat on julkaistu ja ennakkomyynti alkanut. Hinnat alkavat autoverollisesta kokonaishinnasta 15 351 euroa (PureTech 82 Feel) ja korkeimman varustetason automaattivaihteinen PureTech 110 EAT6 Shine Launch Editionin saa 19 922 eurolla. Jälleenmyyjäliikkeissä uusi Citroën C3 on nähtävillä kesän lopulla.

Kommentoi »