Tuopille Tukholmaan
Matkailu
Tuopille Tukholmaan
Löydä mieleisesi olutravintola Tukholmassa. Tässä viisi vaihtoehtoa.

Oluthipstereiden mekka

Omnipollos Hatt vetää oluthipstereitä ruuhkaksi asti. Ei ihme, sillä panimon oluet on rankattu maailman kymmenen parhaan joukkoon. Vältä ruuhkat ja vieraile aikaisin iltapäivästä. Oluen kyytipojaksi voi tilata hapanjuureen leivotun pizzan. Erikoislaatuisissa oluissa voivat maistua hedelmät, marjat tai vaikka suklaakakku. 

omnipolloshatt.com

Keskeinen olutpioneeri

Laaja olutvalikoima, moninainen asiakaskunta ja keskeinen sijainti Slussenin ja Mariatorgetin välissä ovat Oliver Twistin valttikortteja. Se aloitti pienpanimo-oluiden tarjoamisen 1990-luvulla. Pelkästään pullo-oluita on lähes 200.

olivertwist.se

Lauttamatkan arvoinen

Merellisen Hammarby Sjöstadin rantabulevardilla sijaitseva Nya Carnegiebryggeriet -pienpanimo tarjoaa oluita stouteista pilsnereihin. Se panee myös Brooklyn Lager -olutta, jonka toiseksi suurin markkina-alue Ruotsi on.

nyacarnegiebryggeriet.se

Kaljaa kansalle

Folköl tarkoittaa alle 3,5-prosenttista olutta. Bottle shopin perustajat hoksasivat mietojen käsityöoluiden kysynnän ja perustivat niitä myyvän liikkeen 2016.

bottleshop.se

Powerpointteja ja olutta

Katarina Ölkafé tarjoaa hanaoluita Tukholman ja lähialueiden mikro- ja nano­panimoilta. Täällä järjestetään myös powerpoint-iltoja, joissa halukkaat esitelmöivät viiden minuutin ajan mieliaiheestaan.

katarinaolkafe.se

Kommentoi »