Profiili ja asetukset
Tili
Hallinnoi tiliä
Kirjaudu ulos
Kuluttajatesti

Sous vide -sirkulaattorit vertailussa – Tällaisia eroja kypsentimien välillä paljastui

Sous vide -sirkulaattorit kypsentävät ruoan pääosin erinomaisesti. Eroja on etenkin kypsennysajassa ja käyttömukavuudessa.

18.3.2024 | Päivitetty 6.8.2024 | Apu

Sous vide on ranskaa ja tarkoittaa sanatarkasti tyhjiössä. Kypsennettävä ruoka tyhjiöpakataan ilmatiiviiseen, elintarvikekelpoiseen muoviin ja kypsennetään vesihauteessa matalassa, tarkoin kontrolloidussa lämpötilassa.

Menetelmällä saadaan maukasta, kypsyysasteeltaan juuri sellaista ruokaa kuin halutaan. Vesi pidetään tasaisen lämpimänä tyhjiöpakkaukseen pakatun ruoan ympärillä koko kypsennyksen ajan, kunnes ruoka on samanlämpöistä kuin vesi. Samoilla asetuksilla raaka-aineet saavat täsmälleen samanlaisen tuloksen joka kerralla.

Sous vide -kypsennys sopii hyvin lihan ja kalan sekä kasvisten valmistamiseen, mutta esimerkiksi lihan pinta pitää ruskistaa pannulla erikseen.

Seuraa Apu360:n WhatsApp-kanavaa

Koska jokaisella tarinalla on merkitystä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt