Tesla päivitti toimitusaikataulujaan – autoa voi joutua odottelemaan jopa vuoden
Autot ja liikenne
Tesla päivitti toimitusaikataulujaan – autoa voi joutua odottelemaan jopa vuoden
Tesla on jälleen päässyt tilanteeseen, missä sen kaikkia neljä automallia ovat saatavilla. Model X:n toimitukset pääsivät jatkumaan viime viikonloppuna. Koko alkuvuoden aikana Tesla ei ole pystynyt toimittamaan asiakkailleen jokaista automalliaan uudistettujen Model X:n ja Model S:n tuotannon viivästymisten vuoksi.
Julkaistu 19.10.2021
Tuulilasi

Tosin kuluneen vuoden aikana kasvanut kysyntä on johtanut siihen, että sähköisen Model X Long Range SUV:n toimitusajat venyvät lähes vuoteen. Jos auton tilaa nyt, Tesla lupaa sen asiakkailleen syyskuussa 2022.

Tesla on päivittänyt kaikkien automalliensa toimitusaikoja.

Model X:n kalliimman version Plaidin saa hieman aikaisemmin, Teslan mukaan kesällä 2022. Uudistetun Model S:n Long Range -version toimitusaika on tällä hetkellä puolisen vuotta tai hieman yli. Plaid-version toimitusaika on 3-4 kuukautta.

Teslan edullisimman mallin, Model 3 Standard Range Plussan voi nyt tilaamalla saada ensi vuoden huhti- tai toukokuussa.

Model Y:stä on tullut Teslan suosituin malli, joten sen tuotantoa on pyritty kiihdyttämään. Kalliimman Performance-version voi saada jo joulukuussa, edullisimman ja suosituimman Long Range -version toimitusaika on Teslan mukaan ensi vuoden huhtikuussa.

1 kommentti