Täyden kympin autokaupat − Vaihtoplussassa asioiminen on helppoa ja vaivatonta

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: VEHO
Täyden kympin autokaupat − Vaihtoplussassa asioiminen on helppoa ja vaivatonta
Vaihtoplussan valikoimasta löytyy satoja käytettyjä autoja, joten asiakkaan on helppo löytää juuri itselleen sopivan hintainen ja kokoinen vaihtoehto. Autoihin saa halutessaan myös rahoituksen, vakuutuksen, turvan ja kotiintoimituksen.
Julkaistu: 8.7.2020

Vuonna 2002 perustettu Vaihtoplus on osa tunnettua Veho-konsernia. Liiketoiminta keskittyy edullisten ja luotettavien vaihtoautojen myyntiin. Autokaupoille pääset verkkokaupan lisäksi viidessä kivijalkaliikkeessä, jotka löytyvät Turusta, Vantaalta, Tampereelta, Oulusta ja Lempäälässä sijaitsevasta Ideaparkista.

Asioiminen on helppoa, sillä voit ostaa auton mistä tahansa liikkeestä ja noutaa lähimmästä toimipisteestä. Menopelin saat halutessasi näppärästi myös kotiin toimitettuna.

Auto on hyvä koeajaa ennen ostopäätöstä. Jotta kaikki sujuisi mahdollisimman sujuvasti, kannattaa ilmoittaa, milloin olisit tulossa koeajolle. Näin Vaihtoplussan henkilökunta laittaa auton valmiiksi sinulle.

Jos olet jo löytänyt verkosta sinua kiinnostavan auton tai autot, voit täyttää yhteydenottolomakkeen suoraan auton sivulta. Voit myös aina soittaa myyjälle, joka esittelee toiveitasi vastaavia vaihtoehtoja.

Samalla voit kertoa, jos sinulla on vaihtoauto tai kaipaisit rahoitusta. Näin myyjä pystyy valmistelemaan tarjouksen valmiiksi ja pääset autokaupoissa ketterästi eteenpäin.

Uuden auton huolettomuutta vaihtoautoon

Jotta kaikki sujuisi jatkossakin yhtä helposti, on Vaihtoplus-turva hyvä rakaisu. Näin sinun ei tarvitse huolehtia, vaikka autoon tulisikin vikoja. Turva nimittäin kattaa lähes kaikki tekniset viat. Vaikka tiedossa olisi isompikin remontti, jää sinun maksettavaksesi ainoastaan omavastuu.

Vaihtoplus-turva korvaa käytettyyn autoon mahdollisesti tulevat tekniset viat. Nämä liittyvät usein esimerkiksi seuraaviin: moottori, vaihteisto, ilmastointi, jousitus, ohjaus, polttoainejärjestelmä ja sähkölaitteet. Turva sisältää aina myös tiepalvelun vuodeksi.

Turva voidaan myöntää alle 200 000 kilometriä ajettuihin ja enintään kymmenen vuoden ikäisiin autoihin.

Auto suoraan kotiovelle

Toisinaan sopiva auto voi löytyä kaukaakin. Ei kuitenkaan huolta, sillä Vaihtoplus-kotiintoimituspalvelu auttaa tällaisissa tilanteissa. Auto toimitetaan halutessasi sinulle kotiin, työpaikalle tai vaikka kesämökille haluamanasi ajankohtana. Kotiin toimittaminen on mahdollista myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Miten sitten tulisi toimia tällaisessa tilanteessa? Valitset vain palvelusta haluamasi auton ja soitat tai lähetät sähköpostia. Myyjä kertoo valitsemasi ajoneuvon tarkat tiedot ja ominaisuudet. Jos sinulla on vaihtoauto, niin myyjä kertoo hyvityshinnan ja kauppaan tarvittavan välirahan. Voitte samalla sopia myös rahoituksesta, vakuutuksesta ja muista lisäpalveluista.

Kun kauppa on selvä, auto toimitetaan sinulle sovittuna aikana haluamaasi paikkaan. Tämän jälkeen saat tarkastaa auton ja käydä koeajolla. Kauppa on sitova vasta, kun molemmat osapuolet ovat nähneet autot ja todenneet ne sovitun mukaisiksi. Kotiintoimituspalvelu on turvallinen, sillä autolla on toimituspäivästä alkava 14 vuorokauden palautusoikeus.

Vaihtoplussan laajaan autotarjontaan voit tutustua täältä.

Vaihtoplus-rahoitus − suosituin tapa hankkia auto

Jos kaipaat rahoitusta, Vaihtoplussan myyjät neuvovat tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Suosituin vaihtoehto on osamaksurahoitus, jossa voit mitoittaa kiinteän kuukausierän oman budjettisi mukaisesti.

Vaihtoplus hoitaa puolestasi rahoitukseen liittyvät käytännönasiat. Sopivan kuukausierän räätälöinnissä huomioidaan käsirahan ja suuremman viimeisen erän suuruus sekä sopimuksen pituus.

Rahoituspäätöksen saat heti autoliikkeessä, ja korko on kiinteä koko laina-ajan, joten et joudu huolehtimaan nousevista koroista. Auto toimii vakuutena, jolloin muita vakuuksia ei tarvita.

Sopimuksen pituus on 1−6 vuotta. Rahoituksen edellytyksenä on hyväksytty luottopäätös ja kaskovakuutus.

Kattava vakuutus järkevään hintaan

Vaihtoplussasta saat myös parhaan kaskovakuutuksen vaihtoautoosi, sillä vakuutusyhtiöt on kilpailutettu ja sisällöt vertailtu puolestasi. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta: peruskasko tai laajakasko.

Saat 15 prosentin erityisalennuksen Vaihtoplus-kaskosta, jonka saa henkilöasiakkaiden yksityiskäyttöisiin käytettyihin henkilö- ja pakettiautoihin.

Vaihtoplussan ammattilaiset auttavat sinua mielellään, on kyse sitten auton valinnasta, rahoituksesta, vakuutuksesta, turvasta tai kotiintoimituksesta.

Vuokraa ensin, osta sitten

Vaihtoplus-vuokraus saavutti tänä keväänä niin huikean suosion, että vuokra-autot loppuivat tilapäisesti. Kyseessä on uusi palvelutuote niille, jotka harkitsevat auton ostoa tai vaihtoa. Palvelu tuo nopean ratkaisun lyhytaikaiseen liikkumistarpeeseen ja antaa samalla mahdollisuuden tutustua kiinnostavaan vaihtoautoon ennen ostopäätöstä.

Vuokrauksen kesto vaihtelee oman tarpeesi mukaan kuukaudesta aina vuoteen asti. Vuokrattavat autot ovat huolellisesti tarkastettuja ja huollettuja. Valikoimaa päivitetään jatkuvasti ja listalla olevien autojen lisäksi kannattaa tiedustella muitakin vaihtoehtoja. Vuokrattava auto on 1−3 vuotta vanha ja sillä on ajettu enintään 100 000 kilometriä.

Jos päätät ostaa vuokraamasi auton, saat 50 prosentin hyvityksen vuokrauksen hinnasta.

Kommentoi »