Tuulilasi

Tässä on Renault Kadjarin korvaavan uuden SUV:n nimi

Tässä on Renault Kadjarin korvaavan uuden SUV:n nimi
Uuden Renault SUV -mallin nimi Austral juontaa juurensa latinankielisestä sanasta australis. Austral on käytössä oleva sana monessa Euroopan kielessä ja se on kaikille helppo lausua.
Julkaistu: 7.12.2021

“Austral tuo mieleen eteläisen pallonpuoliskon energisyyttä ja lämpöä sekä esittää kutsun seikkailuun, mikä sopii täydellisesti SUV-mallille. Äänteiden harmoninen tasapaino tekee nimestä helpon lausua ympäri maailman”, kertoo Renaultin autojen nimeämisjohtaja Sylvia Dos Santos.

Austral tulee laajentamaan Renaultin SUV-mallistoa tarjoten innovatiivisia teknologisia ratkaisuja sekä taloudellisen ajon mukavuutta. Auton pituus on 4,51 metriä ja siten sinä on mukavat tilat 5 hengelle.

Ensin Arkana, sitten uusi Mégane E-TECH Electric ja nyt seuraavana tämä uusi SUV-malli osoittaa, että Renault on tavoitteensa mukaisesti valloittamassa takaisin asemaansa C-segmentissä.

Austral saapuessaan markkinoille keväällä 2022 on suunniteltu korvaamaan nykyisen malliston Kadjarin. Myynnin aloituksen ajankohta Suomessa sekä tarkemmat tiedot uutuudesta vahvistuvat myöhemmin.

Kommentoi »