Tuulilasi

Tässä on Peugeotin uusi logo

Tässä on Peugeotin uusi logo
Peugeot on paljastanut uuden logon sekä visuaalisen ilmeensä. Uudistunutta vaakunalogoa koristaa suurikokoinen leijonan pää harjaksineen.
Julkaistu: 26.2.2021

Ensimmäinen Peugeot-logo nähtiin vuonna 1850 ja sittemmin logoja on julkaistu yhteensä kymmenen. Jokaisessa näistä merkityksellisen roolin on saanut brändin ikoniksi muodostunut symbolinen leijona. Nyt julkaistiin kaikkiaan yhdestoista versio logosta.

Nyt käytössä olevaan, vuonna 2010 ensimmäisen kerran nähtyyn logoon tarvittiin muutos, jotta myös tuotemerkki kuvaisi Peugeotin viime vuosina läpi käymää muutosta yhä korkeatasoisemmaksi automerkiksi.

Kuluneiden kymmenen vuoden aikana merkin koko mallisto on käynyt läpi uskomattoman muutoksen kohti uutta tasokkuutta ja kaiken seuraavan Peugeot on onnistunut muutoksessa saavuttamaan: e-Expert on vuonna 2021 "International Van of the year", samoin kuin Partner vuonna 2019. Kolme "Car Of The Year" -palkittua mallia on nyt ostettavissa jälleenmyyjäliikkeissä: 308, vuoden 2014 voittaja, vuoden 2017 voittaja 3008 ja uusimpana 208 vuodelta 2020. Ja näiden lisäksi on syntynyt uusi sähköistynyt mallisto niin henkilö- kuin hyötyajoneuvoihin.

1 kommentti