Tuulilasi

Tähän Teslaan myös tavallisilla ihmisillä on varaa – tarkoitettu tosin perheen pienimmilleTähän Teslaan myös tavallisilla ihmisillä on varaa – tarkoitettu tosin perheen pienimmille

Radio Flyer niminen yritys on lyönyt hynttyyt yhteen Teslan kanssa ja on luonut sähkökäyttöisen pikku-Teslan lapsille.
Teksti Max Lange
Kuvat Kuvakaappaus / Youtube

Radio Flyerin ”Tesla Model S For Kids” on luotu mahdollisimman aidoksi sekä ulkoisesti että ominaisuuksiltaan. Pikku-Teslassa on litium-ioni-akut, joiden avulla auto saavuttaa maksimissan noin 10 km/h huippunopeuden.

Yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota, sillä autossa on toimivat valot ja avautuva etutavaratila originaalin tapaan. Jopa latauspistoke löytyy samasta paikasta kuin aidosta Tesla Model S:stä. Värivaihtoehtoja on kolme, jotka kaikki vastaavat Teslan tehdasvärejä.

Radio Flyer suosittelee Teslaa kolmesta kahdeksan vuotiaille lapsille. Tesla Model S For Kidsin hinta Yhdysvalloissa on 499 dollaria eli noin 450 euroa. Radio Flyer ottaa sivuillaan parhaillaan ennakkotilauksia vastaan, tosin toimitus toistaiseksi on mahdollinen ainoastaan Yhdysvaltoihin.

Katso video pikku-Teslasta alapuolella:

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Julkaistu: 17.2.2016