Suosikkihotellini
Matkailu
Suosikkihotellini
Etsitkö ihanaa hotellia seuraavalle reissulle? Nämä majapaikat ovat tehneet vaikutuksen Helsingin Klaus K -designhotellin johtajaan Mia Cederberg-Skvorciin.
24.3.2015
 |
Mondo

Mia Cederberg-Skvorc perusti designhotelli Klaus K:n miehensä Marc Skvorcin kanssa. Nyt Klaus K:n johtajana työskentelevä Mia seuraa majoitusalaa työkseen. Mitkä ovat hänen omat suosikkihotellinsa maailmalla?

Lontoo  Matkustamme paljon lasten kanssa koulujen loma-aikoina. Yövyimme pääsiäisenä The Edition -hotellissa (editionhotels.com).Henkilökunta ryhtyi heti jututtamaan lapsia ja kehotti heitä soittamaan, jos he haluavat vaikka popcornia huoneeseen. Se teki hyvän vaikutuksen, sillä hotellissa kiinnitän ensimmäisenä huomiota siihen, miten minut otetaan vastaan. Palvelu on kaiken a ja o.

Miami  Jos minun olisi pakko yöpyä vain yhdessä hotellissa lopunikäni, se olisi W South Beach (wsouthbeach.com). Meille design merkitsee, että hotellilla on tarina. W:ssä on onnistuttu yhdistämään hotelliketjun tuttuus ja designhotellin yllätyksellisyys. W-hotelleissa on myös parhaat hotellikaupat.

New York  New York on henkinen kotini, ja siellä on valtavasti ihania hotelleja. Siksi yövyn usein eri paikassa. The NoMadista (the­nomadhotel.com) löytyy ylistetty ravintola. Essex House (marriott.com) on ihana vanha art deco -hotelli keskuspuiston vieressä.

Barcelona  Lomalla hotellissa viettää enemmän aikaa kuin työmatkalla, joten silloin valikoin tarkemmin. Tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta on Le Méridien Ra Beach (lemeridienra.es), jossa voi viettää rentouttavan rantaloman elokuun ruuhka-aikaankin. Uima-altaan lisäksi vieressä on upea ranta.

Kommentoi »