Sami Hedberg haastaa liikkumaan: "Nyt lähtee 25 kiloa"
Puheenaiheet
Sami Hedberg haastaa liikkumaan: "Nyt lähtee 25 kiloa"
Sami Hedbergin aikaisemmat kuntokuurit ovat kaatuneet kiireeseen. Näillä eväillä stand up -koomikko aikoo tällä kertaa onnistua.
10.10.2014
 |
Apu

Sami Hedberg yrittää pudottaa 25 kiloa elopainostaan ensi heinäkuuhun mennessä.

- Olen yrittänyt pudottaa painoa kaksi kertaa aikaisemminkin. Projekti on kaatunut kiireeseen. Eikä selittely auta, itsestähän se on kiinni.

Projeki alkaa tänään perjantaina. Personal trainer Tomi Kokko on suunnitellut stand up -koomikolle ruokavalion ja liikuntaohjelman.

- Tähtään ensi heinäkuussa järjestettävälle Pullukka Runille, joka on järjestämäni puolimaraton. Uskon, että nyt voin onnistua painonpudotuksessa, sillä olen saanut kasvavan yritykseni hallintaan ja olen saanut delegoitua töitä uusille työntekijöille.

Suomen suosituimpiin stand up -koomikoihin kuuluva Hedberg on mukana Nenäpäivä-kampanjassa ja hän esiintyy myös 7.9 järjestettävässä Nenäpäivä show´ssa. Hän haastaa suomalaisia kuntoilemaan ja lahjoittamaan rahaa kampanjaan.

- Olen itse aikamoinen lahjoittaja. En oikein osaa kävellä minkään lippaan ohi. Olen myös lahjoittanut muutaman kerran vähän isomman könttäsumman hyväntekeväisyyteen. Annan myös aikaani esiintymällä erilaisissa keräystilaisuuksissa. Nyt mietin, että lahjoitan tietyn osuuden Pullukka Runin tuotoista Nenäpäivä-kampanjaan, Hedberg kertoi eilen Nenpäivä-kampanjan avaustilaisuudessa. 

Kommentoi »