Tuulilasi

Salakuvissa Renault Captur - luvassa hybridivoimaa

Salakuvaajamme ovat taltioineet kuviinsa ensimmäisen kerran toisen sukupolven Renault Capturin Pohjois-Ruotsin lumisissa maisemissa.
Kuvat Automedia

Ensimmäisen sukupolven Captur on ollut Renaultille todellinen menestystarina. Julkaistiin juuri katumaasturitrendin ensimmäisellä aallonharjalla vuonna 2013. Etenkin keskisessä ja eteläisessä Euroopassa Captur on myynyt erinomaisesti.

Toisen sukupolven mallissa Renault tukeutuu auton muotoilussa enemmän evoluutioon kuin revoluutioon. Ulkoisesti auton perusmuodot pysyvät melko lailla ennallaan, vaikka pinnan alla lähes kaikki pistetään uusiksi. Keula saa Renaultin nykytyylisen ilmeen, joka on tuttu mm. Megane-mallista. Juuri esitellyssä Cliossa on varmasti paljon samaa kuin tulevassa Capturissa.

Ohjaamoon tuodaan melko varmasti sama pystysuuntainen kelluva kosketusnäyttö kuin uudessa Cliossa. Lisäksi ohjaamon laatuvaikutelma aiotaan parantaa tuntuvasti aiemmasta.

Tämänhetkisten tietojen mukaan Capturiin tuodaan ensimmäisenä Renaultin lataushybridijärjestelmä, joka on kehitetty yhteistyössä Nissanin kanssa. Moottorina autossa toimisi 1,6-litrainen bensiinimoottori ja akun koko on 9,8 kWh. Sen turvin Capturin kokoinen kompakti auto liikkuu pelkällä sähköllä noin 50 km.

Julkaistu: 7.2.2019
Kommentoi »