Profiili ja asetukset
Tili
Hallinnoi tiliä
Kirjaudu ulos
Matkailu

Ruokakierros Dublinissa

Juustopuoti, historiallinen baari ja ihastuttava herkkukauppa. Keräsimme Dublinin parhaat osoitteet herkkusuulle.

28.1.2015 Mondo

sheridanscheesemongers.com

Pepper Pot -kahvilassa (thepepperpot.ie) oppaamme Eveleen Coyle suosittelee klassista Victoria Spongea. Halkaistun kakkusen välistä tursuaa vadelmahillo ja käsin vatkattu kermavaahto. Kierros vie myös historialliseen The Swan -baariin (Aungier St).

"Vielä reilu 50 vuotta sitten naisilla ei ollut pubioikeuksia, joten heidät sijoitettiin sivukammariin, jossa leidit salaa tilasivat juomia kelloa painamalla", kertoo baarinpitäjä Ronan Lynch.

Viktoriaanisen Georges Street Arcade -hallin (georgesstreetarcade.com) lähistöllä on pari varteenotettavaa take away -lounaspaikkaa. Lolly and the Cooksin (lollyandcooks.com) Dublin Savage Sausage tuo mieleen lihapasteijan: taikinakuoressa paistettu, sinapinsiemenillä ja salvialla maustettu muhkea lihatäyte on herkullista. Pamelan ja Lorrainen pitämässä Blazing Saladsissa (blazingsalads.com) terveellisen lounaan voi kasata salaattipöydästä.

Kierroksen viimeinen etappi on Fallon & Byrne Food Hall (fallonandbyrne.com), ruokakauppojen Rolls-Royce. Sieltä löytää myös Irlannin parhaiden pientuottajien herkut. Matkalaukkuun sujahtaa palkittua Mellas Fudgea (mellasfudge.com) – kuukauden makukin on tuliaistoffeelle sopiva Irish Cream Liqueur.

Fabulous Food Trail, 2 ½ tunnin kierros, 55 e/hlö. fabfoodtrails.ie 

Seuraa Apu360:n WhatsApp-kanavaa

Koska jokaisella tarinalla on merkitystä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt