Richard McCormickin suosikkiravintolat
Matkailu
Richard McCormickin suosikkiravintolat
Kysyimme ravintoloitsija Richard McCormickilta hänen suosikkiravintolansa maailmalla.
12.8.2015
 |
Mondo

NEW YORK

Käyn New Yorkissa pari kolme kertaa vuodessa ja syön aina korianterilla höystettyjä simpukoita Brooklynin Five Leaves -ravintolassa (fiveleavesny.com). Suloisessa Butchers Daughter -mehubaarissa (thebutchersdaughter.com) on todella hyviä tuorepuristettuja mehuja. Pidän persoonallisista ravintoloista, joista voin itsekin saada inspiraatiota. Yleensä ne löytyvät kysymällä paikallisilta kavereilta, mikä on kuuminta juuri nyt. Karibialaisessa Miss Lilys -ravintolassa (misslilys.com) hedelmiä ja kasviksia on pinottu esille keskelle ravintolaa. Ystävällisten rastapäisten tarjoilijoiden ansiosta ravintolasta poistuu aina hyvällä tuulella.

KÖÖPENHAMINA

Hiljattain avautunut Gorilla (restaurantgorilla.dk) sijaitsee trendikkäällä Kødbyenin alueella. Valmiiden menyiden annokset ovat simppeleitä mutta maukkaita, ja ne jaetaan koko pöytäseurueen kera. Ruokia löytyy tryffelipastasta falafeleihin.

TUKHOLMA

Urban Deli (urbandeli.org) on ollut Södermalmilla iät ja ajat, mutta se on edelleen mahtava. Suosikkini Tukholmassa on Ekstedt (ekstedt.nu), joka on pieni ja maanläheinen fine dining -paikka. Ruoka valmistetaan tulella. Ravintolan perustaja Niklas Ekstedt kutsui minutkin kerran opettelemaan, miten ruuan valmistus käy puuliedellä. 

Kommentoi »